זרמים באצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרמים באצבעות
    א.ס
    23/05/2010

מזה 10 ימים אני מרגישה ביד שמאל זרמים חזקים (נימול) באגודל ובאצבע שאר האצבעות בסדר \ מה זה יכול להיות.? אציין כי לפני שנתיים שברתי את שורש כף היד ממנה אני סובלת כעת. האם יש קשר? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרמים באצבעות

הוספת תגובה

• זרמים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    24/05/2010

קיימות סיבות רבות להפרעות תחושתיות ביניהם פגיעה בעצב פריפרי על רקע טראומה, לחץ על עצב, חוסר ויטמינים, מחלות של מערכת העצבים המרכזית ועוד.
    מומלץ להיבדק ע"י נוירולוג על מנת להעריך האם קיימת פרט להפרעה התחושתית גם הפרעה מוטורית המתבטאת בחולשה.
    בהתאם לממצאים בבדיקה ישקל הצורך בהמשך בירור למשך EMG או בדיקות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• EMG

א.ס
    25/05/2010

אכן שלחו אותי לבדיקת EMG . מה אפשר לגלות באמצעות בדיקה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• EMG

ד''ר מאיר קסטנבאום
    25/05/2010

באמצעות בדיקה זאת אפשר לאבחן מחלות הגורמות להפרעה בהולכה עצבית, מחלות עצביות ומחלות שריר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו