קלונקס - כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס - כאבים
    אני
    26/05/2010

שלום. סובל שנתיים מכאב גב תחתון עם הקרנה לרגליים. טיפולים שמרניים לא עזרו. עקב הכאבים קשה לי להירדם. לאחרונה הומלץ לי ע"י מנתח לבצע ניתוח קיבוע.
    במקביל במהלך השנתיים ניסיתי המון כדורים נוגדי דלקת (ארקוקסיה, נקסין, קספו, אטופן, אביטרן) שהפחיתו את הכאב רק קצת.
    לאחרונה אני לוקח אלטרולט (10 מ"ג) וקלונקס. באופן מפתיע (מבחינתי) הכדורים מקלים על הכאב ועוזרים להירדמותי.
    לקחתי אותם גם בנפרד והקלונקס הוא הדומיננטי - מפחית כאב וגורם לערפול לפני השינה = עוזר לי מאוד להירדם.
    הבעיה -ביום שאחרי קלונקס חש עייפות (קשה מאוד להתעורר) ומרגיש שמשפיע עליי (לרעה) מבחינה פסיכולוגית. (בלבול, פחות חד בדיבור ובחשיבה, פחות מרוכז).
    שאלותיי:
    1. המלצה, לפני ניתוח, לאיזה תחום רפואי כדאי לפנות (אם בכלל)..
    2. המלצה על כדור (אם קיים) עם ההשפעות של הקלונקס ללא תופעות הלוואי שציינתי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס - כאבים

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    26/05/2010

מומלץ שתפנה ליעוץ במרפאת כאב בשאלה של טיפול נוגד כאבים כולל הזרקות אפידורליות לפני ביצוע ניתוח.
    לגבי כדורים בעלי השפעה לקלונקס- יש מספר תרופות מקבוצת בנזודיאזפינים שדומים בהשפעתם לקלונקס עם תופעות לוואי דומות אך מאפיינים שונים מבחינת משך השפעה, זמן מחצית חיים.
    אין כדור ללא תופעות לוואי.
    במידה ולקלונקס השפעה טובה על הכאבים כדאי לנסות אולי לשנות את המינון שאתה נוטל ואת שעת לקיחת הכדור על מנת לנסות להפחית את תופעות הלוואי הלא רצויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

אני
    28/05/2010

ביצעתי זריקות אפידורל - לא הועיל.
    עד כה בדקתי כיוון אורטופדי והומלץ לי לאחרונה לבצע ניתוח.
    לפני ניתוח, אני מעוניין לבדוק כיוון נוירולוגי.
    שאלתי - האם בנוירולוגיה קיימת התמחות לעמוד שידרה? או שכל נוירולוג שאליו אפנה יוכל לתת לי מענה. (או שאני צריך לפנות לנוירוכירוג).
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר מאיר קסטנבאום
    29/05/2010

נוירוכירורג המומחה בעמוד שדרה מבצע את הניתוח.
    ניתן להתיעץ גם עם נוירולוג, רצוי עם מומחיות בתחום הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו