זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיכרון
    דנה
    29/05/2010

לאחרונה (שנה וחצי בערך) שמתי לב שרמת ואיכות הזיכרון שלי הולכת ויורדת. בנוסף, יש לי מידי פגם "טיקים", בעיקר בידיים וברגליים, לא משהו בוטא יותר מידי אך בהחלט משהו שאני לא יכולה לשלוט בו.
    האם מאפיינים כאלה, בעיקר העניין של הזיכרון, זה משהו טבעי שבא עם השנים או אולי הדבר מעורר חשש כלשהו וכדאי ללכת להבדק?

תודה מראש,
    דנה (בת 26)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיכרון

הוספת תגובה

• למה לכולם ענו ורק לי לא?

דנה
    30/05/2010

=(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיכרון

ד''ר איתן אוריאל
    01/06/2010

קיימות סיבות רבות העלולות לגרום לירידה בזיכרון, אולם ראשית יש צורך לבדוק האם אכן מדובר בירידה אובייקטיבית קוגנטיבית או שמע רק בתחושה סובייקטיבית. בנוסף יתכן ומצבים נוספים כגון דכאון או הפרעת קשב וריכוז יגרמו לתחושה דומה. בשלב זה מומלץ לבצע בדיקות דם כלליות כולל גם תפקודי בלוטת התריס ורמות ויטמין B12 ולפנות ליעוץ נויורלוג להערכה ובדיקה קוגניטיבית ונויורלוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו