שאלה- קפיצות בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- קפיצות בכף היד
    יובל
    02/06/2010

אני בת 16 וכבר כמה ימים שהאגודל בכף היד שלי קופץ מעצמו מהר מאוד, זה בא והולך ויש הפסקות ארוכות, אבל כשהוא קופץ מעצמו זה ממש מציק.
    כשהוא קופץ, אני לא יכולה לגרום לו להפסיק, הוא פשוט מפסיק לבד אחרי כמה שניות או דקות.
    אומנם אני במתח מהבגרויות אבל אני לא חושבת שזה כך כף משפיע על זה.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- קפיצות בכף היד

הוספת תגובה

• קפיצות

רונן
    07/04/2012

מזה כשלושה שבועות יש לי קפיצות ללא הפסקה בכרית כף היד בדיקת נוירולוג אמר לי תקין בדיקת CPK וEMG גם תקינות אבל הקפיצות לא מפסיקות מה עושים במצבכזה דחוף מיואש מהמצב הנורא הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה- קפיצות בכף היד - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    09/04/2012

יש לפנות לנוירולוג לבצע EEG לבצע EMG בדיקה נוירולוגית ולראות במה מדובר . אולי זה בכלל סוג של רעד ואז הטיפול שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפיצות

ד''ר איתן אוריאל
    03/06/2010

יש צורך להתרשם ישירות מהתנועות הלא רצוניות ולבצע גם בדיקה גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו