מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרמים בראשדודי06/06/2010
שלום רב.
אני בן 30 בריא, בכושר טוב, בדיאטה דלת קלוריות אך מאוזנת.
לפני מספר חודשים החלה תופעה מאד מוזרה של מעין זרם חשמלי ללא כאב שעובר בין 2 הרקות או בין 2 האוזניים. התופעה מופיעה בעיקר כאשר אני עייף או תשוש, ולפעמים הטריגר שלה הוא כאשר אני עוצם בחוזקה את העיניים או מצמיד את הראש לכרית.
בדיקה אצל נוירולוג לא העלתה דבר ובביקורת לאחר שווידא שהתופעה לא גורמת לי סבל, החליט שאין מקום לטיפול.
יתרה מכך, לאחרונה התופעה דעכה ומתדירות של כל יום היא ירדה לפעמיים-שלוש בשבוע ובעוצמה חלשה הרבה יותר.
למרות זאת אני עדיין חושש מהתופעה המוזרה ומתלבט אם יש צורך בחוות דעת נוספת.
אשמח לשמוע דעתך בעניין.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים בראש
ד''ר מאיר קסטנבאום07/06/2010יש צורך בקבלת אנמנזה מפורטת וביצוע בדיקה נוירולוגית יסודית על מנת להחליט האם קיימת משמעות לתלונה והאם הדבר דורש ביצוע הדמייה מוחית לשלילת פתולוגיות.
באופן עקרוני במידה והתופעה פוחתת, ללא כאבים , ללא הפרעות תחושה או חולשה וללא חוסר נוירולוגי אחר ובבדיקת נוירולוג לא נמצאו ממצאים ניתן להיות רגועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)