חולה נוירופיברומטוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה נוירופיברומטוזיס
    דוד (שם בדוי)
    11/06/2010

היי אני בן 21.
    אני חולה בנוירופיברומטוזיס אחד הדברים השייכים למחלה הוא קשיי למידה, חוסר ריכוז בגלל הנגעים במוח.

האם שימוש בריטלין יכול לעזור לי להיות מרוכז יותר?

אודה להתיחסותך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה נוירופיברומטוזיס

הוספת תגובה

• ריטלין

ד''ר איתן אוריאל
    13/06/2010

יש צורך קודם לאבחן את אופי ההפרעה הקוגנטיבית וכן לוודא שאינך סובל מהתויות נגד לתרופה כגון הפרעות קצב.אני מציע לפנות ליעוץ נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני יכול לאבחן??

דוד (שם בדוי)
    13/06/2010

קודם ללכת לנוירולוג?? קודם לבבדיקה האם יש לי בכלל??.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מרכז חדש לNF באיכילוב

נור
    14/06/2010

אם תרשום לי את האי מייל שלך אני אנסה לברר לך פרטים ולשלוח לך , גם לי יש NF ואני אמורה ללכת למרכז החדש,יש שם בדיקות מקיפות מקיר לקיר איבחונים ניורולוגים וכדומה

במידה ואתה לא רוצה להשאיר מייל מציעה לפנות למחלקת אורטופדיה אונקולוגיה לומר שיש לך NF ושאתה מעוניים לקבל את המספר של מרכז הNF והם יפנו אותך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו