סחרחורות והמעום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות והמעום
    ניר
    15/06/2010

בתוקפה האחרונה אני חש המהומים וסחרחורות בראש כאשר אני מעלה את הראש כלפי מעלה ומוריד האם ידוע לכם ממה זה נובע ? ואיזה בדיקות אני צריך לעבור
    בתודה מראש ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות והמעום

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר איתן אוריאל
    15/06/2010

חשוב להבין האם מדובר בסחרחורת סיבובית אמיתית (ורטיגו) או בתחושה כללית של חוסר יציבות. גם התלונות לגבי המהום אינן ברורות לי. אני מציע לפנות לרופא לשם בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה סחרחורות

ניר
    16/06/2010

אני חש סרחורת והמהום עד כדי חולשה קלה ברגלים ואני מרגיש כמין הלם כזה בראש .בנוסף אני חש בכאב בחלק האחורי של הראש ,הסחרחורות והמהומים שבאים נוצרים רק כאשר ואני מרים את הראש למעלה ומוריד אותו או עושה תנועה חדה עם הראש ,
    אני מרכיב משקפי ראייה יכול להיות שהמספר שלי גדל וזה גורם לתופעה שכזאת בשל אימוץ יתר של העניים ?
    בנוסף ארצה לדעת לאיזה רופא לפנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו