לחץ דם 200/110 ובהמשך השבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם 200/110 ובהמשך השבוע
    עדנה
    15/06/2010

בוקר טוב דוקטור נכבד, מה שרציתי להמשיך בשורה העליונה אני מוסרת כעת, וסליחה מראש על אורך הודעתיף אבל מיום שישי האחרון אחרי הקאות מרובות ביותר כמעט 4 ליטר נוזלים, ומחרת היום בבוקר כבדות בידיים, ופתאום צריבה קשה ביותר בשתי הידיים, כאבי ראש עזים ביותרעם עלית לחץ דם שדבר כזה בחיים לא התנסיתי בו, 200/110 , רק מרחוק מאוד אצל אנשים אחרים. עכשיו התקשרתי לרופאה המטפלת והיא הנחתה אותי לקחת קפטופריל 1 s/o/s על תוספת של רמיפריל + פעם אחת ביום. ובכן כל אותו יום שישי היו לי לחצי דם משתנים ביותר ממה שסיפרתי לך, ועד לחץ דם של 150/95 לא פחות מזה. אבל למחרת היום אחרי שקיבלתי את הכדור הנוסף ירדו לי גם ערכי הדפקים עד לדופק של 35, מאז אני פשוט מחכה לבדיקות נוספות, אולי באשפוז יום, למרות שקיבלתי הפנייה לחדר מיון, אני מאוד פוחדת מזה, יחד עם זה כאשר אני מגיעה לשירותים וטיפה לחץ הכל מתחיל מחדש אם כאבי ראש עזים, נימול חזק מלווה בכאבים חזקים בשתי הידיים, ועלית לחץ דם, לטענתה של הרופאה שלי שזה קורה אולי בגלל הסטרס של הגוף(תופעת השירותים)אני רוצה לציין שאינני אדם בריא, אבל פחדן מאוד, ולכן ההמנעות שלי להגיע לחדר מיון, לא בגלל שאולי ימצאו משהו אלא בגלל שיש לי בעיית ורידים קשה מאוד, והכנסת עירוי לצורך לקיחת בדיקות כלשהן כרוכה בהתקנת עירוי צוארי, שבודאי ידוע לך כמה זה נעים בלשון המעטה. אודה לך אם תענה לי עד כמה שבאפשרותך לענות מה זה יכול להיות? אני מקווה שזו לא קושייה קשה מדי. בברכה עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם 200/110 ובהמשך השבוע

הוספת תגובה

• לחץ דם

ד''ר אבי גדות
    15/06/2010

לא ניתן עפ"י התיאור לבצע אבחנה.
    מה שכן ניתן לאמר הוא: כי כפי שעשית יש להוועץ ברופא ולפנות לטיפול רפואי עפ"י המלצתו.
    אכן לחצי דם כאלה אינם תקינים ויש לטפל בהם ובגורם להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו