מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד דבר ששכחתי להוסיף לך דוקטור נכבעדנה15/06/2010
שוב בוקר טוב, שכחתי להוסיף שיש לי ממש כעת ומחכה לתשובת תרבית שתן, דלקת מאוד סוערת בדרכי השתן, שהיתה ממש לא מזמן שכזו עם חיידק שקוראים לו משהו כמו פרוטאוס הנכבד. פשוט רופאת המשפחה שלי אמרה שהוא חיידק מאוד אלים, ואם אי אפשר לחסלו באמצעים ביתיים, כלומר אם אנטיביוטיקה פשוטה, אז יתכן ויהיה צורך להגיע לצורך קבלת אנטיביוטיקה בוריד, האם דבר כזה יכול להצביע על סמנים שכאלה? אני רוצה לתקן את מה שכתבתי לך בהודעתי הקודמת שהעירוי הוא עירוי מרכזי לצוואר. וזה ממש מאוד לא נעים כי כל פעם זה מאוד הכרחי ואני לא צריכה לספר לך, איך זה נעשה. שוב תודה רבה לך והמשך יום טוב ופשוט מחכה לתגובתך. תודה רבה עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד''ר אבי גדות15/06/2010דלקת בדרכי השתן אם סימפטומטית מצריכה טיפול בד"כ אנטיביוטי.
הפורום הזה הינו פורום נוירולוגיה ואנו העונים איננו מבינים מספיק בתחום זה.
המלצתי היא לפנות לרופאה המטפלת ולהתייעץ בנושא זה גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)