סחרחורות , פולסים בראש ובחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות , פולסים בראש ובחילות
    ליאור
    18/06/2010

שלום , אני בן 26 בריא בדרך כלל עושה ספורט ולא לוקח תרופות קבועות בשבוע האחרון התחילו לי סחרחורות חריפות המלווות בבחילות וכאבים שיוצרים מעיין "פולסים" של לחץ דם לראש במיוחד כאשר אני מזיז את העיניים מצד לצד חשוב לציין שאני ישן טוב בלילה והתחושות שהזכרתי קורות כאשר אני קם משינה ומתחיל את היום... בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם הראייה שלי כי עברתי ניתוח לתיקון ראייה בלייזר לפני כשנה וחצי אך בדיקה בראתה שהכל תקין מבחינת ראייה בנוסף נבדקתי בחדר מיון כאשר הסחרחורות לא פסקו ושם ביצעו עבורי בדיקות אקג צילומי חזה צילומי תעלות האף ובדיקות דם ובאותו היום נבדקתי גם ע"י ניורולוגית . לשמחתי כל הבדיקות יצאו תקינות אך יצאתי ללא כל תשובה ומענה לטיפול בבעיה שלי. תופעות אלו ממש משביתות לי את היום והייתי שמח לקבל דעה נוספת כי אני חושב שיש כאן משהו שהוא קצת יותר מעייפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורות ובחילות

ד''ר אבי גדות
    21/06/2010

לדבריך נבדקת במיון ע"י נוירולוג ושוחררת לביתך.
    אין באפשרותי ללא בדיקה או נתונים נוספים לאבחן או לתת עיצה מלומדת לבעייתך.
    עצתי היא כי אם התופעות ממשיכות יש לפנות לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנה למחלקת סחרחורת במרפאת חוץ

איציק מנאמן
    22/06/2010

פנה למחלקת סחרחורת שתבדוק את האפשרות לבעיה וסטיבולארית,מוירולוגית ,טופטית .או שילוב בין כולם .
    בקש לבצע בדיקת שמיעה ,ברא ו ENG .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו