מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רדימות וכאבאני27/06/2010
ד"ר שלום. מצטער מראש על אריכות הדברים. בן 31. לפני שנתיים וחצי, בזמן תקופה לחוצה בה ישנתי ממש מעט, קמתי בוקר אחד עם תחושה מוזרה וכואבת בחלק הימני של הפנים - בין אוזן ימין לסנטר כאב חד, כאב באוזן עצמה (או קורן לאוזן) וכאב בחלק הימני של הפה ממש כאילו כואבות לי כל השיניים הימניות, תחושת רדימות בחלק הימני של השפתיים, כאב בעצם שמתחת לעין ימין ובעצם שמתחת לרקה הימנית. הכאב החזק ביותר היה באחת השיניים (שן למטה - אחת לפניי הטוחנות) . מידיי פעם הרגשתי זרמים, לחצי שניה כל פעם, באיזור הימני של השפתיים.
פניתי אז לנוירולוגית שהפנתה אותי ל-MRI ראש שיצא תקין. היא אמרה שזה כנראה איזה גיד שנתפס ואין מה לעשות מלבד לקחת משככי כאבים, אך עם הזמן זה עשוי להשתפר.
ואכן לאחר מספר חודשים הכאב פחת כל יום קצת, עד שכמעט ונעלם, ובשנה וחצי האחרונות היה לי כאב ממש חלש באותה השן, מעט רדימות בצד ימין של השפתיים ורדימות קלה בחלק הימני של הסנטר.
היום - הייתי בטיפול שיניים פשוט - סתימה בצד ימין למעלה. רופאת השיניים הזריקה לי חומר הרדמה וכעת, 5 שעות לאחר הטיפול, יש לי כאבים בדיק כמו לפניי שנתיים וחצי !.
אודה לך אם תוכל אולי להסביר לי מה התופעה הזאת, האם ניתן לטפל (אולי ניתוח לשחרור העצבים), האם כמו שהחומר המרדים עודד את עוצמת התופעה יש אולי חומר שניתן להזריק שיעשה פעולה הפוכה?!.. כל השערה והמלצה שלך להמשך בירור תתקבל בברכה מפני שהדבר מאוד מציק וכואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב פנים
ד''ר אבי גדות27/06/2010ישנם סוגים שונים של כאבי פנים. כאב בפנים המופק במגע קל ומופיע כמכות חשמל כפי שאתה מתאר יכול להיות טריג'מינל נוירלגיה שהוא כאב הנובע בשל מעורבות של עצב 5 האחראי לתחושה בפנים.
כאב כזה יכול גם לנבוע מהשיניים ומסיבות אחרות.
בכל מקרה יש לפנות לנוירולוג לשם אבחנה מאחר וכאבי ראש ופנים הם תחום נוירולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)