כבר ניסיתתי הכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר ניסיתתי הכל
    שירי
    29/06/2010

דר שלום לך אני בשנות ה 30 לחיי מגיל צעיר סבלתי מכאבי ראש פעם יותר פעם פחות אך תמיד הם היוו חלק מהשיגרה שלי בתקופה האחרונה אני מרגישה שהתדירות עלתה מאוד לעיתים תכופות מאוד הם תוקפים למס שעות - פעם ביומיים לערך ופוגעים באיכות החיים שלי, לרב כאב הראש מופיע באזור העין השמאלית יותר לרב הוא מופיע באזור העליון של הראש וברב הפעמים משכך כאבים רגיל לא מעלים אותו -זהו קצת מלחיץ אותי שהתדירות עלתה וכמובן שמציק מה ניתן לעשות זא לאיזה רופא בכלל כדאי לפנות אני רוצה לפתור בהקדם את העניין , אני לא מתמודדת עם זה בשלום ...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר ניסיתתי הכל

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    29/06/2010

מומלץ לפנות לנוירולוג לצורך קבלת אנמנזה מלאה על מאפייני כאבי הראש (מיקום, עוצמה, תופעות מלוות כמו חום, בחילות, הקאות). כל כאב ראש שהתשתנה במאפייניו (תדירות עלתה , עוצמה השתנתה) דורש בירור, ביצוע בדיקה נוירולוגית ושקילת הדמיה מוחית בהתאם לממצאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו