כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    יעל
    29/06/2010

שלום רב. לפני חמישה חודשים החלו לי סחרחורות תחושת ריחוף וכן כאבי ראש(הייתי בחודש התשיעי להריוני, וכל זה החל לי לאחר דלקת חריפה בבלוטות הרוק, וחודש וחצי של אנטיביוטיקה) כיום אני 4 חודשים לאחר לידה,הסחרחורות כמעט חלפו, הם בעצמה נמוכה מאוד. אך יש לי כאב ראש ממוקד בצד ימין, הכאב חלש מאוד אך לעיתים יש פתאום שהוא כואב חזק לשניה ואז משתחרר...עשיתי בדיקות דם, בדיקת eeg תקינה. הנוירולוג אמר שזה שום דבר ויעבור, אך אני בלחץ נוראי ולאחר שאמרתי לו שאני ממש רוצה סיטי הוא הביא לי הפניה, אך אמר שאני לא צריכה את זה...מה עלי לעשות?? אני ממש הסטרית, האם לבצע סיטי?או לעזוב את זה למרות שעדיין כואב לי? אני קצת חוששת מסיטי בגלל הקרינה. תודב רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    30/06/2010

החלטה האם לבצע CT מוח או לא תלויה באנמנזה (מאפייני כאבי ראש, עוצמתם, תדירות, תופעות נלוות כמו בחילות, הקאות, חום, חולשת גפיים) וממצאי הבדיקה הגופנית.
    באופן עקרוני כל כאב ראש חדש שלא מוכר מהעבר ושונה במאפייניו (תדירות ועוצמת הכאבים) דורש בירור ושקילת הדמיה מוחית.
    במידה והתופעות נמשכות כבר מספר חודשים ולא סבלת בעבר מכאבי ראש הייתי ממליץ לבצע הדמיה מוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו