מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון דמיאלינציהאייל30/06/2010
שלום רב,
אני סובל כחודשיים מחולשה ברגליים שבחודש האחרון
התפשטה גם לידיים,חולשה אשר מתבטאת בהרגשה של חוסר שיווי משקל,סחרחורות,כאבי ראש, הרגשה שאני עומד ליפול , בעיה בלהרים דברים/להוריד ממקום גבוה וכו'.לאחר בדיקה אצל ניורולוג במיון הומלץ לי לבצע mri עמוד שדרה ומוח, בדיקות sep,vep וbera
כמו כן לבצע מספר בדיקות דם. כל זאת על מנת לשלול את מחלת הדמיאלינציה. בעת בדיקת הsep שביצעתי היום הרופאה נגעה בעמוד השדרה ובדקה אותו, תוך כדי הבדיקה היא מילמלה את שם המחלה שמנסים לשלול דמיאלינציה. שאלתי היא האם באמת אפשר להבחין במחלה רק מבדיקה אנושית של עמוד השדרה?(היא ביצעה את הsep כרגיל וכרגע אני מחכה לתשובה שאמורה להגיע תוך שבועיים) 2. במקרה ואכן אני סובל ממחלה זאת מה זה אומר לגבי המשך שירותי הצבאי (אני כרגע משרת בסדיר)
תודה על העזרה והתמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון מחלה דמיאלינטיבית
ד''ר מאיר קסטנבאום30/06/2010אבחון מחלה דמיאלינטיבית דורש ארועים קליניים שמתבטאים בחוסר נוירולוגי בשילוב עם ממצאים בהדמיה (MRI מוח ועמוד שדרה). קיימות בדיקות עזר נוספות כגון bera, ssep, vep.
בכל מקרה לאחר השלמת הבדיקות יש לקבל מנוירולוג הסבר על הממצאים והמשך בירור.
החלטה על ניתן להמשיך בשירות צבאי במידה ומאובחנת מחלה דמיאלינטיבית הינה בהתאם לספר הפרופיל הצבאי ובהתאם להחלטות ועדה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שירה05/06/2014שלום רב,
לאחרונה אני סובלת מחולשה בגפיים, סחרחורות נוראיות וכאבי ראש. אני לא מסוגלת לעשות הליכות וכל פעילות גופנית אחרת. כמו"כ איבדתי את התחושה בצד השמאלי של הגוף פעמיים ב-3 החודשים האחרונים. בפעם הראשונה קמתי בבוקר ופשוט גררתי את הצד השמאלי. לא הרגשתי את כל צד שמאל מהכתף עד אצבעות הרגליים. זה עבר לבד תוך 24 שעות. בפעם השנייה אי התחושה היתה ביד שמאל. הכאב התרכז בעיקר באצבעות. מה שמנע ממני לקפל את היד.הגעתי למיון לאחר שהאב התגבר. נוירולוג בדק אותי ושלח אותי למעקב נוירולוגי... בהמשך ניגשתי גם לאורטופד כדי לברר אולי יש סיבה אחרת לכאב...גם הוא הפנה אותי לנוירולוג. הנוירולוג שלח אותי לMRI מוח לאור בבינסקי בצד הסימפטומי. לא הבנתי מה זה??? אשמח לדעת במה מדובר? אני מאד לחוצה ומוטרדת. אשמח לעזרתכם.
תודה מראש!
יום נפלא
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014לשלול ארוע קטן במוח או מחלה דלקתית אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאים את חיילת ואים יש קשר רפואי
אני30/06/2010מתועד שזה הגיע מתנאי שרותך או עקב שרותך תגישי תביעה לנכות ממשהב"ט דרך זכויות ,או עורך דין שמיתמחה בתביעות משהב"ט,אים יש לך את אותה בעייה באזרחות כלומר לפני שהיתגייסת וזה החמיר רק בגלל תנאי שרות גם כאן כדאי לך להיוועץ אצל עורך דין ואו בזכויות ,על כל פנים אים תחליטי לתבוע את משהב"ט בתביעת נכות זיכרי רק שחתמת על וויתור סודיות והם יפנו לקופ"ח שלך כדי לבדוק אים רשום משו על שמך בנושא זה או הקרוב אליו בקיצור יש להם כל הקריידיט כדי ליתן להם כל חומר רפואי עלייך מכל מקום ומקום כולל בתי חולים וחברות ביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)