מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחצים בראשאני30/06/2010
שלום לרופאים, אני נוטלת כ-8 חודשים 20 מ"ג פלוטין עקב לחץ נפשי שהתבטא בלחצים חזקים בראש ותחושת בחילות. היום מצבי כבר הרבה יותר טוב, אולם בימים האחרונים הלחצים בראש התגברו ואיתם גם הבחילות כנראה בעקבות החום והלחץ שבו אני נמצאת כרגע(תקופה של שינויים ועשייה מרובה). השאלה שלי - האם יש עוד דרך לעזור להקל על מצבי מלבד להגדיל את כמות הכדורים? יש לציין שהלחצים ממש התמעטו ורק בימים האחרונים הם התחזקו.
האם יש עוד שיטת טיפול או כדור נוסף שאפשר לקחת במצבים כאלו (מלבד כדור ממשפחת SSRI)
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ואודה על כל מידע שתוכלו לתת לי, יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום02/07/2010פלואוטין היא תרופה שמסייעת בהקלת תגובות חרדה ומצב רוח ירוד.
במידה והסימפטומים שהיו לך נובעים מסטרס וממצב חרדתי הדור אכן מסייע.
במידה ויש החמרה בתחושת הלחץ בימים האחרונים מומלץ לבצע פעילויות על מנת להפחית מתח זה וביניהם הקלת העומס, הרפייה.
לא מומלץ להעלות מינון התרופה ללא יעוץ ובדיקת הרופא המטפל.
כמובן שבמידה ויש תופעות אחרות כמו חום, שינוי במצב ההכרה, חוסר נוירולוגי אחר או שינוי בכאבי הראש המוכרים לך כדאי להיבדק ע"י רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)