אני סובל מחולשת גפיים קשה והרגשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובל מחולשת גפיים קשה והרגשת
    אני
    30/06/2010

שריפה שאני מרגיש בשוקיים ובירכיים ובנוסף לכך אני חש כאילו אני מרחף ולא ניתמך על מכשיר ההליכה שלי ומהיצרות של ע.ש, מותני תחתון מאובחן לפני חן ע"י פרופסור מכובד מהצפון וגם ע"י ד"ר מכובד מהמרכז , הייתי ב-MRI ויש וניראית שם בעייה של בלט בין החוליות של L3 L4 יש היסוס אים אני במצבי צריך להינתח מה דעתך בנושא זה נפלתי מספר פעמים אבל אף אחד לא מאמין לי שאלה היו נפילות מכניות על כל פנים הייתי אצל נאורולוגית שבהתחלה ניראה לה שאני סובל מדמנטיה ולאחר מכן לאחר ששלחה אותי למספר בדיקות שללה דמנטיה לחלוטין אני בן 65 מה דעתך עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חולשת גפיים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    02/07/2010

בלא דיסק עם לחץ על חוט השדרה יכול לגרום לחולשה והרפעות תחושה ברגליים.
    ההחלטה האם לעבור ניתוח תלויה במידת ההפרעה התפקודית, כאבים במידה ויש, חומרת הממצא ההדמייתי ותלונות אחרות כגון הפרעה בשליטה על סוגרים.
    מומלץ להתיעץ עם נוירולוג ואורתופד גב בנושא לצורך קבלת המלצה ושיחה לגבי הסיכויים והסיכונים של הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו