נוירופתיה ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירופתיה ופעילות גופנית
    גלי
    03/07/2010

שלום,
    אני בת 29 עם חשד לנוירופתיה בשל צריבות, דקירות ואיבוד תחושה מזה מספר ימים בחלקי גוף רבים שהחלו מכפות הרגליים והידיים, מזה יומיים אני לוקחת כדורי טגרטול (חצי כדור פעמיים ביום) שמקלים על הסימפטומים, בעוד כשבועיים יש לי תור ל- EMG, רציתי לשאול האם אני יכולה להמשיך בפעילות גופנית כרגיל (פילאטיס וצעידות) במידה והסימפטומים יעלמו לחלוטין הודות לכדורים, או האם מומלץ להפסיק לעת עתה את הפעילות הגופנית עד לבדיקת ה-EMG והמשך בירור רפואי? כמו כן רציתי לשאול האם יכול להיות קשר בין נוירופתיה לפריטין נמוך? יש לציין כי הברזל וויטמין B12 תקינים, המון תודה, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוירופתיה ופעילות גופנית

הוספת תגובה

• נוירופתיה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    04/07/2010

לפי דבריך מדובר בתופעה חדשה שהופיעה רק בימים האחרונים ומתקדמת.
    מהלך מהיר של התקדמות דורש בירור מהיר ובמידה ומופיעה גם חולשה בגפיים או תופעות אחרות מומלץ שתפני מיידת למיון לצורך בירור.
    במידה ומדובר בתופעה כרונית אין מניעה מביצוע פעילות גופנית. אולם אם את בתהליך של העלאת תרופה (טגרטול) יתכנו סחרחורות בעת שינוי המינון ולכן יש להיזהר ולהימנע מנפילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו