מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רדם ברגלייםרוני עוז19/07/2010
בוקר -טוב
חולה כרוני כ10 שנים סרקואידוזיס דרגה שלוש מטופל בפרדניזון 15-20 מ"ג ליום.
קרה לי מקרה שחוזר על עצמו פעם שנייה
השתעלתי בקימה בבוקר ונרדמו לי שתי רגליי הייתה יכולת להוזיז אותן בקושי ,
ללא תחושה בשתיי ברגליים ,
כמו כן הרגשתי כאב חד בקדמת החזה ,
התחושה ברגליים חזרה כעבור חצי שעה לערך רגל ימין לפני רגל שמאל ,
כעבור שעה עדיין הרגשתי את רגל שמאל קצת קשה ורדומה
מציין כי התקררתי לפני כשלושה ימים ויש לי שיעול עם ליחות
באותו יום מייד הגעתי לרופא משפחה לקבל הסבר הגיוני למה שקרה לי
רופא משפחה סובר כי בשיעול נגרם לי חוסר חמצן אשר גרם לתופעה זו ,
לדעתי האישית התופעה היא די רגישה ונדרשת תשובה יותר מקצועית
האם עלי לפנות לבדיקה נוירולוגית לשלול בעייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדימות ברגליים
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010הפרעת תחושה ב-2 רגליים בו זמנית יכולה להיגרם מהפרעה נוירולוגית במספר איזורים ביניהם במוח או בחוט השדרה.
חשוב לדעת האם היתה גם חולשה ברגליים או הפרעות בשליטה על סוגרים ובכל מקרה מומלץ לפנות לנוירולוג לצורך בדיקה ובמידת הצורך הדמיה מכוונת לאזור החשוד.
יש לציין כי סרקואידוזיס היא מחלה שיכולה לפגוע במספר רב של אזורים במערכת העצבים המרכזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)