מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך ליטול PROLOL 40mg???אינה19/07/2010
שלום רב,
אני סובלת ממיגרנות בערך מגיל 15 (היום אני בת 26), לאחרונה המיגרנות בתדירות של כמעט יומיום!!!! נוטלת זומיג, שלאחרונה גם הוא לא ממש עוזר, ואחרי מיגרנה של יומיים שלושה אני ללא ברירה פונה לקבלת זריקת איבופן, שבעבר הייתה עוזרת, אך לאחרונה לא ממש (רק בחודש האחרון סיימתי 19 כדורים של זומיג ועשיתי 3 זריקות).
הייתי אתמול אצל נוירולוגית, שלמרות שביקשתי לעשות בדיקות כלשהן, היא אמרה שאין צורך (למרות שעד היום לא עשו לי שום בדיקות לשלילה או להסברת הכאבים היומיומיים!!) איך ייתכן??
בכל מקרה, הרופאה רשמה לי פרולול למניעת המיגרנות...
היא אמרה לי ליטול שבוע ראשון חצי כדור ובשבוע השני לעבור לכדור שלם ( נראה לי שהיא טעתה... לא אמור להיות להיפך? שצריך לרדת במינון????
וגם... היא אמרה לי ליטול לפני השינה, והרוקח אמר לי עם האוכל.... זה לא ממש מסתדר... כי אני לא אוכלת לפני שאני הולכת לישון... מה יותר חשוב- לפני השינה? או אחרי האוכל (ארוחת ערב לצורך העניין) ?
אודה מאוד על התייחסות,
אני סטודנטית והייתי רוצה להתחיל ליטול את התרופה למניעה במיידי...
בתודה מראש,
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולול
ד''ר מאיר קסטנבאום20/07/2010המטרה בעלייה הדרגתית במינון הפרולול היא לתת לגוף להתרגל לכדור על מנת להפחית סיכוי לתופעות לוואי.
למיטב ידיעתי אין הכרח כי הכדור ילקח עם האוכל או דווקא לפני השינה כך שאת יכולה לבחור.
מדובר בטיפול יעיל למניעת כאבי ראש מיגרנוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אינה21/07/2010ותודה על הסבר ההגיון מאחורי עליית המינון! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)