איך ליטול PROLOL 40mg???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ליטול PROLOL 40mg???
    אינה
    19/07/2010

שלום רב,
    אני סובלת ממיגרנות בערך מגיל 15 (היום אני בת 26), לאחרונה המיגרנות בתדירות של כמעט יומיום!!!! נוטלת זומיג, שלאחרונה גם הוא לא ממש עוזר, ואחרי מיגרנה של יומיים שלושה אני ללא ברירה פונה לקבלת זריקת איבופן, שבעבר הייתה עוזרת, אך לאחרונה לא ממש (רק בחודש האחרון סיימתי 19 כדורים של זומיג ועשיתי 3 זריקות).

הייתי אתמול אצל נוירולוגית, שלמרות שביקשתי לעשות בדיקות כלשהן, היא אמרה שאין צורך (למרות שעד היום לא עשו לי שום בדיקות לשלילה או להסברת הכאבים היומיומיים!!) איך ייתכן??

בכל מקרה, הרופאה רשמה לי פרולול למניעת המיגרנות...
    היא אמרה לי ליטול שבוע ראשון חצי כדור ובשבוע השני לעבור לכדור שלם ( נראה לי שהיא טעתה... לא אמור להיות להיפך? שצריך לרדת במינון????
    וגם... היא אמרה לי ליטול לפני השינה, והרוקח אמר לי עם האוכל.... זה לא ממש מסתדר... כי אני לא אוכלת לפני שאני הולכת לישון... מה יותר חשוב- לפני השינה? או אחרי האוכל (ארוחת ערב לצורך העניין) ?

אודה מאוד על התייחסות,
    אני סטודנטית והייתי רוצה להתחיל ליטול את התרופה למניעה במיידי...

בתודה מראש,
    אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ליטול PROLOL 40mg???

הוספת תגובה

• פרולול

ד''ר מאיר קסטנבאום
    20/07/2010

המטרה בעלייה הדרגתית במינון הפרולול היא לתת לגוף להתרגל לכדור על מנת להפחית סיכוי לתופעות לוואי.
    למיטב ידיעתי אין הכרח כי הכדור ילקח עם האוכל או דווקא לפני השינה כך שאת יכולה לבחור.
    מדובר בטיפול יעיל למניעת כאבי ראש מיגרנוטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אינה
    21/07/2010

ותודה על הסבר ההגיון מאחורי עליית המינון! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו