מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות ועייפות מניתוח היפופיזהמשה21/07/2010
שלום,
עברתי לפני חודש ימים ניתוח היפופיזה.
בימים האחרונים אני מרגיש חולשה קלה וסחרחורות.
האם מדובר בתופעות לוואי כתוצאה מהניתוח?
אמרו לי כי תרופה בשם betahistine יכולה להקל בנושא הסחרחורות.
האם יש לך פתרון נוסף?
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר מאיר קסטנבאום21/07/2010לסחרחורת יכולות להיות סיבות רבות ביהם הפרעה ממקור אוזן, הפרעה מוחית בעיקר באזור גזע המוח, ירידת לחץ דם, אנמיה שגורם לחולשה ותלונה דמוית סחרחורת, עקב תרופות שאדם לוקח.
יש צורך בקבלת אנמנזה ובדיקה יסודית.
לא בהכרח תלונתך לא נובעת מהניתוח שעברת.
מומלץ לפנות לנוירולוג ולאא"ג בהתאם לממצאים יוחלט על הצורך בהמשך בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובותיך
מנחם21/07/2010ברשותך לא הבנתי הכל.
1.מה זאת בדיקת אנזמה?
2.האם א.א.ג אחראי לשלוח אותי לבדיקה זו?
3.לא הבנתי בתשובתך האם הסחרחורות יכולות להיות קשורות לניתוח?
קיבלתי לפני עשרה ימים תרופה בשם קבוטרים ( חצי כדור ) כדי להוריד את רמת הפרולקטין מהרופא אנדוקרינולוג והיא גרמה לי להמון תופעות לוואי. בעצתו הפסקתי אותה ואני ממשיך לקחת על בסיס יומי חצי כדור פרדניזון שלא גרם לי לתופעות לוואי עד כה. (צורך את הכדור חודש +)
האם יכול להיות שהקבוטרים עדין מצליח "להשפיע" עלי עשרה ימים לאחר שלקחתי אותו?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום23/07/2010אנמנזה -הסיפור של מהלך המחלה
במידה ורופא נוירולוג או אא"ג יתרשמו ממצאים ומהתלונות תופנה לבדיקות להערכת הסחרחורת
לא חושב שהסחרחורת קשורה לניתוח שעברת.
לא סביר שתרופה שסיימת ליטול לפני 10 ימים עדיין תשפיע עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)