מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת emgכאב רגל31/07/2010
שלום : אני חיל קרבי נישלחתי על ידי נוירולוג לעשות בדיקת emg בגלל חולשה ברגל שמאל וזרמים וכאב גב לאחר תקופה של יותר מחודשים. והתוצאות היו תקינות גם עצבי וגם שורשי. הבעיה שלי שלמרות התוצאות התקינות אני עדיין מרגיש כאב וחולשה ,זרמים ברגל. אז מה הסיבה לכאב אם הבדיקות תיקינות? האם יכול להיות מצב שמשהו התפקשש בבדיקה ? האם כדי לבקש בדיקה חוזרת מה עושים? כי כאשר בדק אותי נוירולוג לפני הבדיקת emg הוא ראה את החולשה ואמר שזה כנראה מעורבות של השרורש l5. בבקשה תשובה מהירה כי אני לא יודעה מה לעשות כי בצבא מה שלא רואים סימן שאין כלום ומחזירים אותי לשרות רגיל. ולא רוצים לתת לי לעשות בדיקות נוספות . אני לא יודעה כבר מה לעשות אני כול הזמן מרגיש שהרגל רדומה וכאב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת EMG
ד''ר אבי גדות01/08/2010בדיקת EMG תקינה מעידה שאין מעורבות של העצבים הפריפריים - כלומר לא נגרם נזק לעצב היוצא מחוט השידרה.
אין הדבר אומר שאין לך כלום.
כל בדיקה טובה כדי לבדוק את מה שנועדה לבדוק ולא מעבר לכך.
אם אתה עדיין סובל מכאבים יש להמשיך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהemg
שאלה01/08/2010תודה על התשובה. אבל מה עוד יכול לגרום לזרמים וכאב ברגל ? האם זה יכול להיות דלקתי? אני כבר לא יודעה מה לעשות כי הכאבים לפעמים בלתי נסבלים במיוחד אם אני הולך הרבה או מרים משהו. ואז מתחילים לי כאבי גב וזרמים ברגל כאילו הרגל רדומה לי וחלשה. האם יש בדיקה אחרת שאפשר לעשות כדי לגלות את הבעיה? האם מיפוי עצמות יכול להראות את הבעיה? תודה. מקווה שוב לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)