פגיעה מוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה מוחית
    מאי
    09/08/2010

שלום רב לכל הרופאים.
    שמי מאי ואני אחרי תאונת דרכים מאוד קשה שבה נשברה לי הגולגולת והיה לי שבר דחוס שהצריך מסוק לרמב"ם וניתוח דחוף.הייתי מחוסרת הכרה 3 שבועות והייתי בשיקום בבית לווינשטיין והשתחררתי בסוף יולי.כעת הנני בהמשך שיקום:ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה וטיפול פסיכולוגי.
    רציתי לדעת האם במצב המוח שלי לאחר התאונה אני יכולה לשתות אלכוהול ללא שיהיו לזה השלכות על שיקום המוח.התייעצתי עם הפסיכולוגית שלי והיא אמרה לי שכדאי לברר עם רופא את זה כי היא לא באמת יודעת.
    כמו כן עליי לציין ששתיתי בשישי האחרון קוקטייל וזה לא עשה לי רע או גרם לי משהו, אף לא סחרחורת. למען האמת אף פעם לא השתכרתי ואני לא איבדתי שליטה אף פעם מזה, זה אף לא מפריע לי לנהוג כי אני לא מגזימה בכמויות.
    מחכה לתשובה בציפייה לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה מוחית

הוספת תגובה

• תאונת דרכים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    10/08/2010

את מתארת פגיעה מוחית קשה בעקבות תאונת דרכים עם צורך בשיקום ממושך.
    מומלץ להתיעץ עם הרופאים המטפלים לגבי המשך הטיפול.
    לגבי שתיית אלכוהול ונהיגה כמובן שהדבר אסור על פי חוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול ונהיגה

מאי
    10/08/2010

כמובן שאין לי תיכנונים לעשות כזה דבר.רציתי לדעת אם אלכוהול מזיק לשיקום של המוח לאחר הטראומה שהוא עבר.זה הכל......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו