מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות בגוף בלילה...עפרי10/08/2010
שלום רב!
בת 32 בריאה בדר"כ
לפני 3 חודשיים לערך קמתי באמצע הלילה הרגשתי דופק לא סדיר עם בחילות. לאחר שקמתי והלכתי מספר צעדים נפלתי והתעלפתי בפעם הראשונה בחיי. הבן שלי שהתעורר בעקבות הנפילה שלי הזעיק את השכנים ואחרי 10 דקות של רעידות חזקות בגוף חזרתי לעצמי לגמרי.פונתי לביח' לבירור אך ללא ממצא. לאחר שבועיים של שקט המצב חזר על עצמו ושוב פונתי לביח' ושוב ללא ממצא.
לצערי מאז הפעם השנייה העילפון החל לחזור על עצמו עוד כ-5 פעמים בחודש האחרון. חשוב לי לציין שיחד עם העילפון החלו לי תופעות מוזרות ביותר בגוף בעת שינה. אני סובלת מטיקים בעיניים בצואר ובאיברים אחרים בגוף. ולאחרונה החלו תנועות חזקות ובילתי רצוניות של הגפיים. אני מתעוררת מתוך שינה מרעד מוזר שפוקד את הגוף שלי ומפריע לי להרדם. אני מוטרדת נוכח העובדה שכעת הטיקים בעיניים ובצוואר החלו להופיעו לכל אורך היממה.
אני לא יודעת מה השתבש אצלי אך משום מה המצב הולך ומחמיר.
חשוב לי להתייעץ איתך משום שרופא המשפחה שלי שרשם לנוירולוגית הפנייה כתב שם שהוא מאמין שכל התופעות נובעות לדעתו מחרדה לכן המלצתו פסיכולוג.הוא נתן לי אלפריד 0.25
לאחר שהגעתי לנוירולוגית היא הסתכלה על ההפניה ואפילו לו נאותה לבדוק אותי. היא רק הסתכלה על ההפניה ושאלה אם אני רוצה משהו לחרדה מחוזק יותר. הרגיז אותי שהיא לא נאותה אפילו לבדוק אותי וביקשתי והתעקשתי שתשלח אותי לבדיקות לבירור התופעה.היא נתנה לי בסופו של דבר הפנייה ל- c.tובדיקת eeg בשינה.
תאריך הבדיקה נקבע לעוד חודש כך שהיית מעוניינת לשמוע את דעתך...
אני מוכרחה לציין שקשה לי מאוד לקבל את הדיאגנוזה של הרופאים משום שאני לא טיפוס של חרדות לא נראה לי שדווקא בתקופה שאני מאושרת פורחת ומאוהבת כל פעם שאני הולכת לישון אני סובלת מ"חרדה". ואם לדעתך שזאת אכן חרדה איך נפטרים מכל הטיקים הכיווצים הלא רצוניים האלה שמשתלטים על חיי!
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים ותנועות לא רצוניות
ד''ר מאיר קסטנבאום11/08/2010את מתארת ארועים מרובים של איבוד הכרה ותנועות לא רצוניות שהופיעו בחודשים האחרונים.
כמובן שהדבר דורש בירור רופאי מקיף בטרם ניתן לקבוע כי כל התופעות נגרמות עקב חדרה.
יש צורך בבירור כוללקבלת אנמנזה מלאה, בדיקה גופנית ונוירולוגית, CT מוח, EEG, בירור לכיוון לבבי כולל הולטר, אקו לב. בדיקת tilt test.
המשך בירור בהתאם לממצאים שיתקבלו בבירור ראשוני זה.
מומלץ לשוב לנוירולוג לצורך בדיקה במידה ולא נבדקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)