אבחנה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה....
    גלי
    12/08/2010

שלום רציתי לדעת בבקשה לי יש היסטוריה של ליפני כשנתים של חשד לתרשת עלי לציין אני בת 43 הייתי בריאה עד ליפני סיפור זה של כמעיין התקף של כאב חד בקודקוק הראש לא ראיתי מיספר שניות לאחר מכן חזרתי ליראות אבל נותרתי עים חולשת פלג גוף שמאל כולל רדימות בהתחלה ממש צלעתי לאחר מיספר חודשים חזרתי ללכת "בסדר" אבל עים כבדות כמובן שהרןפאים חשבו ישר אירוע מוחי אבל לאחר מכן היו חילוקי דעות עים עוד רופאים מייר מוח הראה נגעים בחומר הלבן של המוח שאינם ספציפים מאז אני במעקבים לאחרונה התקבלה אבחנה על ידי הניאורולוג שלי ורןפא המתמחה בבכצ'ט שאכן מדובר בניאורובכצ'ט לאחר שנימצא אצלי הגן B5 ושישנה מעורבות מערכת העצבים המרכזית במוח אים אפשר בבקשה הסבר מה אומרים נתונים אילו והאים זוהי אבחנה חד משמעית אני חיכיתי כבר כמעט שלוש שנים לאבחנה ועכשיו רק הובחנתית. אים אפשר הסבר תודה גלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחנה....

הוספת תגובה

• אבחנה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    12/08/2010

כמובן שאין באפשרותי לתת לך אבחנה במסגרת זאת לבעיה שאת סובלת ממנה 3 שנים ועברת בירור נרחב לגביה.
    מחלת בכצ'ט היא אחד הגורמים לסימפטומים רבים במערכת העצבים המרכזית ושכיחה יותר בבעלי מוצא טורקי, עם גנים מסוימים וכמובן עם מאפיינים הדמייתים מסוימים.
    יש לשוב לנוירולוג המטפל לקבלת כלל המידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו