כף רגל רדומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף רגל רדומה

שלום רב,
    מזה שלוש שבועות אני חשה ששתי הכפות רגליים שלי רדומות (תחושה כאילו משהו לוחץ עליהם חזק מאוד).יש לציין כי אני מרגישה כל נגיעה בכך רגל והם לא רדומות לחלוטין אך עדיין זה מאוד מציק לי ואני הולכת כל היום עם תחושת לחץ עזה בשתי הכפות רגליים וזה עדיין לא עובר.
    מה יכולה להיות בעיה ב"הרדמות " כפות הרגלים?על מה זה יכול להצביע?
    מה עלי לעשות על מנת שהרדימות תעבור? האם זה יעבור לבד?התקשרתי לקבוע טור לנוירולוג ואמרו לי שיש טור רק בעוד שבועיים וזה נורא מציק לי ההרדמות שיש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל רדומה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בת 28

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדימות ברגליים

ד''ר מאיר קסטנבאום
    12/08/2010

רדימות ברגליים יכולה להיגרם מסיבות רבות ביניהם עקב הפרעה בחוט השדרה או מוחית וכתוצאה מסכרת, חוסר תזונתי, זיהומים, מחלות דלקתיות.
    כמובן שיש לפנות לנוירולוג לקבלת אנמנזה וביצוע בדיקה מקיפה ובהתאם החלטה על צורך בהדמיה מוחי , או של עמוד שדרה, EMG ובדיקות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו