חוסר תחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה
    אינה
    13/08/2010

שלום,
    אני בת 23, בריאה בדרך כלל חוץ מאנמיה, אני נוטלת ברזל בחודש האחרון ועשיתי עירוי של ברזל מספר פעמים בחודש האחרון גם כן.
    בחודש וחצי האחרונים אני מרגישה מידי פעם הרגשה של חוסר תחושה בחלק השמאלי של הפנים כולל האוזן השמאלית ומחורי האוזן(החלק השמאלי של הראש), אני לא באמת מאבדת תחושה מכיוון שכשאני נוגעת אני מרגישה הכל אבל עדיין אני מרגישה כאילו אבדה לי התחושה. זה קורה פעם בכמה ימים לכמה שעות.
    הייתי אצל ניורולוגית פעמיים. פעם ראשונה הרופאה אמרה לי שכנראה זאת שחיקת סחוס של הפה והלסת (אני מרגישה לפעמים קליק ליד הרקה כשאני מאמצת את הפה)
    והיא אמרה שזה יעבור עם הזמן ושעלי להפסיק ללעוס מסטיקים, הלכתי לעוד רופאה והיא אמרה לי שזה כנראה סתם מלחץ אחרי שעשתה בדיקה ניורולגית קצרה .
    בסופו של דבר לא קיבלתי תשובה ישירה לבעיה שלי והמצב מתחיל להלחיץ אותי. הרופא שיניים שלי אמר שאולי זה קשור לשן בינה..
    אני לחוצה שאולי זה עלול להיות משהו רציני למרות שהניורולוגית אמרה שזה לא ניראה לה רצני ולא כדאי לעשות סיטי בגלל הקרינה.

1-האם התופעה שכיחה? מה עלולה להיות הבעיה? והאם יש בדיקות מסויימות שכדאי לי לבצע?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה

הוספת תגובה

• הפרעה בתחושה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    15/08/2010

הפרעה בתחושה יכולה להיגרם מסיבות רבות.
    טוב עשית שפנית לנוירולוג לבדיקה.
    במידה והתופעות נמשכות או שמופיעות תופעות נוספות כגון הפרעות ראייה, חולשה מוטורית בשרירי הפנים או הגפיים מומלץ לשוב לבדיקה ולשקול הדמיה מוחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו