כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש

שלום,

אני סובל מכאבי ראש מאז שאני בן 10 בערך (כיום אני בן 26). כאבי הראש עד לא מזמן התבטאו בכאבים שהתחילו בשלב כלשהו בשעות הבוקר (ממוקמים באחת הרקות) המאוחרת והתגברו עם הזמן (במקרים קיצוניים גם הובילו לבחילות והקאות) ולא נפסקו (לא משנה אם לקחתי כדור או לא) עד הבוקר למחרת. הכאבים הופיעו בתדירות של פעמיים בחודש בערך.כשהייתי צעיר (לא זוכר בידיוק באיזה גיל) הלכתי לבדיקה אצל נאורולוג וגם עשו לי CT בלי למצוא שום דבר.

בשנים האחרונות, גברו התדירות של הכאבי ראש לכפעמיים בשבוע (אולי בגלל לחץ של לימודים באוניברסיטה, אין לי מושג) ולכן החלטתי לנסות דיקור סיני. הדיקור עזר בשלב מסויים והתידורת פחתה לפעם בשבוע, אך נאלצתי להפסיק את הטיפול ל3 שבועות והתידרות שוב חזרה. כיום, ואין לי מושג אם זה בגלל הדיקור או לא, אני מקבל כאב ראש כל בוקר באופן כמעט קבוע ולוקח כדור ישר על הבוקר ובניגוד לשנים קודמות, הכאב ראש עובר תוך מספר דקות מלקיחת הכדור (אקמול פוקוס). למרות הצד החיובי בסיפור - הכדור מצליח להעביר את הכאב ראש ודיי מהר, אני לא מבין למה פתאום תוקף אותי כל יום, איך שאני קם, כאב ראש, שבדרך כלל ממוקם ברקות. האם הגוף פיתח תלות לכדורים? האם עליי להפסיק ולקחת כדור עם תחילת הכאב בבוקר ולסבול במשך כל היום?

אשמח לתשובה,

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר מאיר קסטנבאום
    15/08/2010

כל מצב של שינוי באופי הכאבים ותדירות כאבי הראש המוכרת לך מהעבר דורש קבלת אנמנזה מלאה ובדיקה נוירולוגית.
    במידה ובאנמנזה או בבדיקה הנוירולוגית ימצאו מצאים חריגים תישקל ביוצע הדמיה מוחית חוזרת.
    לעיתים קייים מצבים של כאב ראש כרוני יומי בד"כ באנשים שבעבר סבלו מכאבי ראש.
    מומלץ לפנות לנוירולוג לשקילת המשך בירור וטיפול בכאבי הראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו