מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורותיוסי19/08/2010
שלום
אני בן 39 לא נוטל תרופות
לפני מספר חודשים התחילה לי תופעה מוזרה
כשהייתי מטה את הראש קדימה א משתעל או מתעטש הייתי חווה כאב ראש אחורי באותו זמן, לפעמים יותר חזק ולפעמים פחות.
לפני שבוע התופעה הזאת הוחלפה במשהו אחר והתופעה הקודמת נעלמה
לפני שבוע, כשהייתי מסתובב לצד ימין במיטה או מטה עצמי לצד ימין בישיבה כל הבית היה מסתובב לי, במשב הזמן זה היה קורה רק אם הייתי מטה עצמי לצד ימין במהירות ואילו באיטיות המצב היה יותר טוב
היום התחיל לי מצב אחר שקמתי עם סחרחורות כל הזמן עם לחץ מתון בראש אבל לא במצב שמסתובב הבית.
האם זה קשור לאזור השיווי משקל במוח וזה מצריך פיזיותרפיה או שהמצב מורכב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יוסי19/08/2010נכון לעכשיו אבל גם בדרך כלל
לחץ דם:110/77
סיטורציה 96-98
דופק משתנה :75-85* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת.
ד''ר אבי גדות22/08/2010התופעות שאתה מתאר נקראות ורטיגו.
תופעות אלה בד"כ קשורות למערכת שו"מ באוזן אך לעיתים יכולות לנבוע גם מן המוח.
בכל מקרה יש לפנות לרופא אף אוזן וגרון וכן לנוירולוג.
לגבי תופעת כאב הראש בזמן שיעול איני יכול לענות על מהות התופעה או הסיבה.
גם תלונה זו יש לציין באוזני הנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)