הפסקת תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת תרופות
    אני
    23/08/2010

שלום,
    אני בת 25 ולפני כחמישה חודשים עברתי אירוע מוחי (איסכמי) חריף בגזע המוח. הפגיעה הייתה בעיקר בראייה אולם למזלי כיום, כל הסימנים לאירוע חלפו.
    במהלך הבירורים לסיבה לאירוע ערכו לי בדיקות קרשיות יתר שחזרו תקינות וגם אקו ושתי שבו נמצא PFO . לפני כ3 חודשים עברתי צינתור לסגירת הPFO.
    בשלב זה, אני נוטלת פלביקס-75 מ"ג ובגלל הצינתור הוסיפו לי אספירין 100 מ"ג.
    אני מעוניינת להיכנס להריון בקרוב.ולכן, מעוניינת לצמצם עד כמה שניתן את התרופות הניתנות לי.
    אך אני נתקלת בבעיה כאשר כל אחד מהרופאים טוען שזה לא באחריותו להוריד את המינון(את הפלביקס) על אף שכולם טוענים שאין לי צורך בשתי התרופות ואף ייתכן שאין צורך בתרופות כלל.
    הנוירולוג והקרדיולוג טוענים שזה התפקיד של ההמטולוג וההמטולוג חושב שזה דווקא התפקיד של הקרדיולוג וכך אני נשארת בטווח ובסופו של דבר אצטרך להחליט לבדי!
    חשוב לי לציין כי כל אחד מהרופאים שציינתי לעיל נחשב לאחד הטובים ביותר בתחום ועדיין אין לי תשובה.
    אשמח אם תוכלו להכוון אותי למקור הרפואי המתאים ביותר על מנת שאוכל לנסות ולהמשיך את חיי כמה שאפשר בשגרה הראוייה לגילי ולמצבי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת תרופות

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות

ד''ר איתן אוריאל
    23/08/2010

אני מבין את מצוקתך, ריבוי הדיציפלינות ברפואה אכן מוביל לעיתים למצבים מהסוג שתיארת. הדרך הטובה ביותר הינה לבקש משלושת המומחים לקיים התיעצות משותפת בינהם, כך נהוג במצבים מורכבים הדורשים מספר התייחסויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו