מפרצת של 5מ"מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרצת של 5מ"מ
    הילה
    29/08/2010

שלום אני זקוקה לעזרה
    לפני 7 חודשים בערך אימי החלה לסבול מכאב בראשה לאחר בדיקה וצילום CT התברר שיש לה מפרצת של כ 5 מ"מ בצידו השמאלי של הראש .
    הרופאים המליצו לה להמשיך לקחת טיפול של משככי כאבים ולחכות שנה כדי לעשות MRI
    לפני כשבוע התנפחו לה החניכיים העליונות(לא יודעת אם יש קשר לנושא ) בכל אופן החלה לקחת אנתיביוטיקה , למחר לא הרגישה טוב היתה חלשה והיו לה בחילות איומות , לפתע ראתה מסך שחור בענייה למספר שניות אולי דקה או שניים לא ברור מדברייה היא הקיאה ואז שבה אליה ראייתה .
    המקרה קרה לה שוב לאחר יומיים.
    מאז היא מאוד חלשה בשלושה בימים הראשונים לא יכלה לאכול דבר הרגישה רע והיו לה בחילות כל היום.
    היינושוב בבית חולים שם החליטו להקדים את ה MRI
    כרגע אנחנו מחכים לתשובות
    השאלה שלי האם יכול להיות שמה שהיא חוותה ועודנה חוווה קשור בלחץ נפשי של חרדה או שהיא במצב מסוכן והיא צריכה להיות בהשגחה של בית חולים
    אני מאוד מודאגת ואובדת עיצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרצת של 5מ"מ

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    30/08/2010

תלונותיה של אימךדורשות כמובן קבלת אנמנזה מפורטת וביצוע בדיקה גופנית ונוירולוגית.
    ארוע פתאומי של איבוד הכרה מלווה בכאבי ראש חזקים והקאות יכול להיגרם ע"י דימום ממפרצת אולם לאימך לא היו כאבי ראש.
    מומלץ לבצע בדיקה יסודית, בדיקות דם לשלילת מחלה זיהומית ושקילת הדמיה מוחית (CT הוא בדיקה טובה לשילת דימום מוחי במידה ויש חשד).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו