כאבים בזרוע ימין בלילה מלווים בלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזרוע ימין בלילה מלווים בלחץ
    מלי
    02/09/2010

שלום
    אני בת 38 + 3 ילדים. במהלך השנה האחרונה אני מתעוררת לסירוגין בלילה עם זרוע ימין רדומה כמעט כולה, לחץ באיזור החזה בצד שמאל למטה, ודפיקות לב מואצות. אינני יודעת אם דפיקות הלב נובעות מהיבהלות, או שהן מגיעות לפני. אתמול בלילה ארעה אותה תופעה, אולם זרוע ימין מאוד כאבה והרגשתי מעין תחושת שריפה וזרמים חשמליים.
    עליי לציין שהייתי אצל רופא משפחה, והוא שלח אותי לבדיקות אקו וארגומטריה שיצאו תקינות. הוא גם שלח אותי לצילום רנטגן צווארי ואולטרסאונד איברים פנימיים, אך התור רק בעוד חודש. בינתיים אני נוטלת תרופה בשם אומפדקס, על מנת לשלול בעיות במערכת העיכול, אולם התופעה נמשכת.
    אשמח מאוד לעצה מה לדעתכם עליי לעשות עד הבדיקות בעוד חודש. אני מאוד מבוהלת ומפחדת ללכת לישון בלילה. (עד לפני כשנה ישנתי כל חיי כמו בול עץ). והאם לדעתכם זו בעיה הקשורה ללב?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    02/09/2010

תלונותיך דורשות קבלת אנמנזה מפורטת על אזור הרדימות ביד והאם מופיעה במקביל גם חולשה, האם כאבי צואר.
    כמובן שיש צורך בביצוע בדיקה נוירולוגית.
    התלונות על לחץ בחזה ודפיקות לב פחות מכוונות לבעיה נוירולוגית אלא יותר לבעיה ממקור לבבי.
    מומלץ לבצע ראשית בירור לבבי ובמידה ולא יתגלה ממצא המסביר את התלונות יש להמשיך לבירור נוירולוגי כולל הדמיה צוארית ו-EMG.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו