מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזרוע ימין בלילה מלווים בלחץמלי02/09/2010
שלום
אני בת 38 + 3 ילדים. במהלך השנה האחרונה אני מתעוררת לסירוגין בלילה עם זרוע ימין רדומה כמעט כולה, לחץ באיזור החזה בצד שמאל למטה, ודפיקות לב מואצות. אינני יודעת אם דפיקות הלב נובעות מהיבהלות, או שהן מגיעות לפני. אתמול בלילה ארעה אותה תופעה, אולם זרוע ימין מאוד כאבה והרגשתי מעין תחושת שריפה וזרמים חשמליים.
עליי לציין שהייתי אצל רופא משפחה, והוא שלח אותי לבדיקות אקו וארגומטריה שיצאו תקינות. הוא גם שלח אותי לצילום רנטגן צווארי ואולטרסאונד איברים פנימיים, אך התור רק בעוד חודש. בינתיים אני נוטלת תרופה בשם אומפדקס, על מנת לשלול בעיות במערכת העיכול, אולם התופעה נמשכת.
אשמח מאוד לעצה מה לדעתכם עליי לעשות עד הבדיקות בעוד חודש. אני מאוד מבוהלת ומפחדת ללכת לישון בלילה. (עד לפני כשנה ישנתי כל חיי כמו בול עץ). והאם לדעתכם זו בעיה הקשורה ללב?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום02/09/2010תלונותיך דורשות קבלת אנמנזה מפורטת על אזור הרדימות ביד והאם מופיעה במקביל גם חולשה, האם כאבי צואר.
כמובן שיש צורך בביצוע בדיקה נוירולוגית.
התלונות על לחץ בחזה ודפיקות לב פחות מכוונות לבעיה נוירולוגית אלא יותר לבעיה ממקור לבבי.
מומלץ לבצע ראשית בירור לבבי ובמידה ולא יתגלה ממצא המסביר את התלונות יש להמשיך לבירור נוירולוגי כולל הדמיה צוארית ו-EMG.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)