שרירם ועצבים בשלפוחית השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירם ועצבים בשלפוחית השתן
    שואל
    23/09/2010

שלום רב
    סובל מאי ספיקת כליות כרונית עם כליה בודדת (על רקע רפלקס)
    בבדיקת us כליה -מערכת איסוף שתן כפולה
    הכליה מפרישה שתן למשך 24 שעות אני נותן כמות שתן בזמן השתנה אבל הבעיה שהשתן לא יוצא בזרם חזק אני מרגיש בלחץ בשלפוחית השתן מוניע להוציא את השתן בכלות ובזרם חזק לפי יעוץ עם רופא אורולוג הוא המליץ לברר את הדבר עם רופא נורולוג
    *לפי בדיקת emg -התוצאה שרירים חלשים
    האם דבר הזה (אי מתן שתן בזרם חזק) נוביע מחולשה בשרירים של שלפוחית השתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך בירור 2

שואל
    23/09/2010

הרבה שנים ואני סובל מנימולים וחום בגוף .וסחרחורת בזמן זקפה כאבי בטן והקאות ושלשולים אחרי שפיכה ,פניתי לרופא אורולוג -אין לו הסבר אורולוגי לתופעה
    עברו השנים התחלתי לקבל תרופות נגד לחץ דם התחלתי להרגיש הפרעה מינית(חוסר זקפה )פניתי עוד פעם לרופא אורולוג והוא קבע לי כדורי ויאגרא 25 קיבלתי כדור לפני מגע מיני כ1שעה
    אחרי קבלת כדור ויאגרא ו בזמן זקפה לא היתה לי סחרחורת , נימולים וכאבי בטן והקאות אחרי שפיכה אבל עדיין אני משלשל (אני מקבל stop it לפני הקמת יחסי מין)
    החלפתי תרופות לחץ דם וחזר התפקיד המיני כרגיל (אין הפרעה מינית)
    אבל אני עדיין מרגיש נימולים וחום בגוף ,סחרחורת ,כאבי בטן ושלשולים אחרי שפיכה
    (בלי לקחת כדור ויאגרא).
    האם יש הסבר נורולוגי בקשר לתופעה הזאת
    האם אני חייב להמשיך לקחת כדורי ויאגרא כדי להתגבר על הבעיה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מאיר קסטנבאום
    24/09/2010

אתה מתאר מספר תופעות שונות שמופיעות לאחר קיום יחסי מין במשך תקופה ארוכה.
    איני חושב שמקור הבעיה הוא נוירולוגי.
    ניתן לפנות לנוירולוג לבדיקה כללית.
    לגבי הפרעה בתפקוד מיני- תופעת לוואי מוכרת של תרופות להורדת לחץ דם וטוב שפנית לרופא והחלפת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו