מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירם ועצבים בשלפוחית השתןשואל23/09/2010
שלום רב
סובל מאי ספיקת כליות כרונית עם כליה בודדת (על רקע רפלקס)
בבדיקת us כליה -מערכת איסוף שתן כפולה
הכליה מפרישה שתן למשך 24 שעות אני נותן כמות שתן בזמן השתנה אבל הבעיה שהשתן לא יוצא בזרם חזק אני מרגיש בלחץ בשלפוחית השתן מוניע להוציא את השתן בכלות ובזרם חזק לפי יעוץ עם רופא אורולוג הוא המליץ לברר את הדבר עם רופא נורולוג
*לפי בדיקת emg -התוצאה שרירים חלשים
האם דבר הזה (אי מתן שתן בזרם חזק) נוביע מחולשה בשרירים של שלפוחית השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בירור 2
שואל23/09/2010הרבה שנים ואני סובל מנימולים וחום בגוף .וסחרחורת בזמן זקפה כאבי בטן והקאות ושלשולים אחרי שפיכה ,פניתי לרופא אורולוג -אין לו הסבר אורולוגי לתופעה
עברו השנים התחלתי לקבל תרופות נגד לחץ דם התחלתי להרגיש הפרעה מינית(חוסר זקפה )פניתי עוד פעם לרופא אורולוג והוא קבע לי כדורי ויאגרא 25 קיבלתי כדור לפני מגע מיני כ1שעה
אחרי קבלת כדור ויאגרא ו בזמן זקפה לא היתה לי סחרחורת , נימולים וכאבי בטן והקאות אחרי שפיכה אבל עדיין אני משלשל (אני מקבל stop it לפני הקמת יחסי מין)
החלפתי תרופות לחץ דם וחזר התפקיד המיני כרגיל (אין הפרעה מינית)
אבל אני עדיין מרגיש נימולים וחום בגוף ,סחרחורת ,כאבי בטן ושלשולים אחרי שפיכה
(בלי לקחת כדור ויאגרא).
האם יש הסבר נורולוגי בקשר לתופעה הזאת
האם אני חייב להמשיך לקחת כדורי ויאגרא כדי להתגבר על הבעיה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום24/09/2010אתה מתאר מספר תופעות שונות שמופיעות לאחר קיום יחסי מין במשך תקופה ארוכה.
איני חושב שמקור הבעיה הוא נוירולוגי.
ניתן לפנות לנוירולוג לבדיקה כללית.
לגבי הפרעה בתפקוד מיני- תופעת לוואי מוכרת של תרופות להורדת לחץ דם וטוב שפנית לרופא והחלפת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)