מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחי בהדרגהיאיר24/09/2010
שלום
אני בן 50, בוקר אחד התעוררתי עם תופעות קטנות מאוד של תפקוד לקוי
רק בצהרים חשדתי שמדובר באירוע מוחי.
כשהגעתי לביהח כמובן קיבלתי מה שצריך לדילול והמסה ובסיטי לא מצאו כלום,
וכל שאר הבדיקות היו בסדר, כלומר לא יודעים מה גרם לי לאירוע
המוזר הוא שבמשך 5 הימים הבאים מצבי החמיר בהדרגה ,
עד לשיתוק של היד והרגל הימניים
ביום החמישי עברתי מאישפוז לשיקום, ומיד מצבי החל להשתפר יפה.
היום לאחר חודש וחצי חזרתי ללכת לאט ומתפקד לאט עם היד.
שאלתי היא:
למה לקח 5 ימים להגיע לשיתוק מלא של הגפיים?, וזה לא קרה פתאום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - שכחתי להוסיף
יאיר24/09/2010האם אפשר לטוס, חודש וחצי אחרי האירוע?
אני מרגיע עייפות רוב הזמן האם זה קשור לאירוע?
תודה מראש יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום25/09/2010לא ברור ות לי התלונות- האם החלה חולשה פתאומית בגפיים ימניות ובימים שלאחר מכן היא החמירה.
אם כך המצב ארוע מוחי יכול להיות הגורם אולם בודאי נדרש לשלול סיבות נוספות. לעיתים החמרה בחוסר הנוירולוגי מתפתחת בימים שלאחר ההפרעה הראשונית עקב ירידה בלחצי דם או עקב ארועים מוחיים נוספים באותו פיזור.
אני מניח שעברת הדמיה מוחית ושוחחת אם הרופאים שטיפלו בך לגבי האבחנות המשוערות.
לגבי טיסה, הדבר תלוי במצבך הנוכחי, ביעד הטיסה.
מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)