גידול במערכת העצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול במערכת העצבים
    יסמין
    26/09/2010

היי,

רקע: במשך מספר שנים הרגשתי מדי פעם זרמים באצבעות האמצעיות של יד שמאל. לפני כחודשיים שלוש הרופא המשפחתי שלי שלח אותי לEEG שמצא כי המרפק יוצר לחץ קל על המערכת העצבית.
    לפני כשלושה שבועות הבחנתי בבליטה (בלוטה מתחת לעור) במרפק הנ"ל והנחתי כי זה שריר תפוס. לפני כשלושה ימים הכאב העמום התחזק.

הבעיה: היום פניתי לרופא אך לצערי לא הצלחתי להבין עד הסוף את האיבחון שלו מאחר והוא היה דובר איטלקית בעיקר (אני בירח דבש של נסיעות לאורך אירופה אז לא יכולתי להתחייב לקביעת תור לMRI כפי שהרופא המליץ בחום אבל כן נעשה צילום רנטגן שהראה גידול כלשהו וראיתי מומחה דוברת איטלקית).
    לכן (מאחר ואנני רוצה לקטוע את ירח הדבש שלי) רציתי להתעניין קצת בנושא דרך האינטרנט ולנסות להבין את הסיכונים הכלולים בדחיית פניה לטיפול חוץ מהנושא של הכאב שהרופא הסביר כי צפוי להחמיר לי.

השאלה: מה הסיכונים ומה שם סוג הגידול האפשרי (הרופא הסביר כי זה קשור לתאי שוואן אך לא הצלחתי לרדת לדעתו)

תודה מראש,
    יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול במערכת העצבים

הוספת תגובה

• המשך

יסמין
    27/09/2010

יש ליצילום רנטגן אם תרצה שאנסה לצלם אותו ולפרסם כאן כדי להמחיש את מיקום הגידול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו