שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שלום
    27/09/2010

לפני כשנתיים איבדתי את ההכרה כתוצאה מעמידה ממושכת בשמש, אנשים טוענים כי כאשר נפלתי קיבלתי מכה חזקה בראש.
    כאשר קמתי לא הרגשתי כראב ראש ולא סחרחורת ולא היה כל סימן למכה ( נפיחות וכ'ו) נלקחתי למרפאה ישירות שם נמדד לי לחץ דם ודופק והיה תקין. הרופא שחרר אותי הביתה ואמר כי אם אני ארגיש רע יותר לחזור אליו. חשוב לציין כי הרגשתי טוב לא היו לא סחרחורות או בחילות או איבוד הכרה נוסף. לא איבדתי את הכרתי שוב מאז.
    בזמן האחרון התחלתי לחשוב שאולי נוצרה איזשהי פגיעה במוח או בגולגולת ובעצם לא טיפלתי בזה מאז. יש סיכוי כזה? יש משהו שאני יכולחה לעשות עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר איתן אוריאל
    28/09/2010

במידה וקיימת תלונה קונקרטית העשויה להיות קשורה לחבלה אני מציע לפנות לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלום
    28/09/2010

תלונות כגון מה? אני לא יודעת מה יכול להיות קשור לחבלת ראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו