דרך ללא מוצא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרך ללא מוצא...
    רומן
    06/10/2010

כ-3 שנים ביקרתי מעט לעט אצל רופאים שונים ועושיתי מגוון בדיקות, אך לצערי ללא שום ממצא.
    נתקלתי בזה פעם ראשונה בגיל 16 (היום אני 24) זה קורה בדר"כ אחרי מאמץ גופני אירובי של כחצי שעה לפחות עם דופק גבוהה, אני חוזר הביתה, נח כחצי שעה שעה, ואז פתאום אני מתחיל לראות מה שנקרא במונחים מקצועיים למיטב הבנתי TUBULAR VISION צמצום שדה ראייה, לא מצליח לראות מילים - רק אותיות, מסתכל על היד ורואה רק אצבע ולא את כולה, בקיצור אני מניח שהרעיון הובן.
    זה קרה לי סך הכל הכל כמה פעמים לפני הצבא, כשהייתי רץ הרבה, ואחרי הצבא כשחזרתי לחדר כושר והתחלתי לרוץ שוב זה שוב התחיל לקרות לי מעט לעט. כפעם בחודש-חודשיים.
    סך הכל בחיים קרה לי כ-10-15 פעמים.

עשיתי בדיקות:
    הולטר
    אקו
    אקו במאמץ
    דופלר
    בדיקת עיניים
    בדיקת שדה ראוייה
    בדיקה בסיסית אצל רופא ניורולוג
    בדיקות דם.

והכל יצא תקין, רופא העיניים אמר שאין בעיה בעיניים הן נראות מאוד בריאות לגילי הצעיר, וניורולוג אמר שלא מכיר מצב בו אדם מאבד שדה ראייה רק לזמן קצר.

הבדיקה האחרונה שעדיין לא הספקתי לעשות זה EEG אבל גם זה הניורולוג אמר שזה רק ליתר ביטחון לא צריכה להיות בעיה.

הנושא מאוד מפריע לי, אני מפחד לעשות פעילות גופנית שמא לא לפגוע בשדה הראיה שלי לתמיד \ בלב \ במוח???

אני באמת מאוד מקווה ומאוד מאוד אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי עם הנושא הזה...???????

תודה רבה לכם על תשומת הלב בכל מקרה,
    מחכה לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרך ללא מוצא...

הוספת תגובה

• דרך ללא מוצא... - תגובה

ד''ר אבי גדות
    09/10/2010

צמצום שדה ראיה בצורה כפי שאתה מתאר ולפרק הזמן אותו אתה מתאר אינו מוכר לי.
    יאם התופעה ממשיכה ומפריעה ניתן לפנות לנוירואופתלמולוג להמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו