תחושת לחץ וכאב בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת לחץ וכאב בראש
    ליאת
    19/10/2010

שלום רב,
    אני 7 חודשים אחרי לידה שעברה בלידה קיסרית , מאז סובלת מתופעות שונות של כאבים ברגליים ותחושות נוירולוגיות של שריפה , עיקצוצים חום וקור.... ניבדקתי ע"י נוירולוג ונישלחתי לבדיקת mri מח ועמוד שידרה. mri מח יצא תקין ו mri עמוד שדרה הראה שיש בלט דיסק בעמוד השדרה מה שכנראה מסביר את הכאבים ברגליים....עברתי תקופה מאוד לחוצה לאחרונה עם כל המתח מהבדיקות וחוסר הוודאות. בימים האחרונים אני מרגישה תחושה של לחץ בראש וברקות מעל העיניים לפעמים תחושה מעט מסוחררת וכבדה באזור, עם הקרנה לאוזניים ולצוואר ורגישות בעין אחת שהיום בבוקר קמתי הרגשתי כאב מתחת לעין שכאב בנגיעה ובמיצמוץ. אין לי מושג למה לשייך תופעה כזו ולמי לפנות. עברתי כבר אין ספור בדיקות ואני די מיואשת ואובדת עצות... האם סביר להניח שזה כתוצאה מהמתח שעברתי לאחרונה? האם יש צורך בבדיקה נוירולוגית נוספת כי שתי בדיקות הmri שעברתי יצאו תקינות. ובכלל באופן כללי האם הבדיקות שבצעתי שוללות בעיה נוירולוגית? למי היית ממליץ לי לפנות במידה ותחושות אלו ממשיכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת לחץ וכאב בראש

הוספת תגובה

• תחושת לחץ וכאב בראש - תגובה

ד''ר אבי גדות
    22/10/2010

לנוירולוג.
    התלונות רבות ומגוונות ולא ניתן לענות ברצינות ללא בדיקה ומעבר על הבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו