מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה מוזרהשואלת20/10/2010
שלום,
אני בת 21 , בריאה בדרך כלל. ובשנה האחרונה קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר וקשה לי מאוד לשים את האצבע ולהסביר מה זה.
בכל פעם שאני נשארת ערה עד מאוחר, כשאני כבר מתחילה להיות ממש עייפה, מתחיל לי כאב ראש נוראי ומוזר( זה לא מרגיש כאב כמו של כאב ראש סטנדרטי), ואז כשאני הולכת לישון ועוצמת את העיניים אני מרגישה כמו מעין לחץ בראש וכאילו הראש עובד פול טיים.. ואז מגיע הדבר הכי מפחיד, אני מרגישה כאילו כאילו הלב מפסיק לפעום, כאילו הכל עובד איטי יותר, אבל באופן קיצוני.. אבל הראש עדיין מרגיש כאילו אני רצה מרתון.
העניין הוא שזה לא קורה לי כשאני הולכת לישון מיד כשאני עייפה.. אלא רק שאני כבר ממש עייפה והשעה מאוחרת.
באמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות, מעולם לא שמעתי על תופעה כה מוזרה.
האם התופעה מוכרת לכם? תוכלו להמליץ לי על בדיקה מסוימת? האם זה נראה כמו בעיה נוירולוגית ?
חשוב לציין שלפני כ- 4 שנים התחילה לי תופעה מוזרה, שקרתה פעם בכמה זמן, ממש לא כל יום.. לפעמים כשהייתי הולכת לישון אז ממש שניה אחרי שהייתי נרדמת הייתה קופצת לי הרגל פעם אחת (כמו רפלקס) ואז הייתי מתעוררת.. זה לא קרה לי כבר שנתיים ואז זה קרה שוב.. ואז שוב לא חזר תקופה מסוימת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה - תגובה
ד''ר אבי גדות21/10/2010קפיצה של גפה סמוך מאוד להרדמות הינה תופעה נפוצה ונורמאלית בד"כ.
לעניין כאבי הראש יש לפנות לנוירולוג לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)