תחושה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה
    שואלת
    20/10/2010

שלום,
    אני בת 21 , בריאה בדרך כלל. ובשנה האחרונה קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר וקשה לי מאוד לשים את האצבע ולהסביר מה זה.
    בכל פעם שאני נשארת ערה עד מאוחר, כשאני כבר מתחילה להיות ממש עייפה, מתחיל לי כאב ראש נוראי ומוזר( זה לא מרגיש כאב כמו של כאב ראש סטנדרטי), ואז כשאני הולכת לישון ועוצמת את העיניים אני מרגישה כמו מעין לחץ בראש וכאילו הראש עובד פול טיים.. ואז מגיע הדבר הכי מפחיד, אני מרגישה כאילו כאילו הלב מפסיק לפעום, כאילו הכל עובד איטי יותר, אבל באופן קיצוני.. אבל הראש עדיין מרגיש כאילו אני רצה מרתון.
    העניין הוא שזה לא קורה לי כשאני הולכת לישון מיד כשאני עייפה.. אלא רק שאני כבר ממש עייפה והשעה מאוחרת.
    באמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות, מעולם לא שמעתי על תופעה כה מוזרה.
    האם התופעה מוכרת לכם? תוכלו להמליץ לי על בדיקה מסוימת? האם זה נראה כמו בעיה נוירולוגית ?
    חשוב לציין שלפני כ- 4 שנים התחילה לי תופעה מוזרה, שקרתה פעם בכמה זמן, ממש לא כל יום.. לפעמים כשהייתי הולכת לישון אז ממש שניה אחרי שהייתי נרדמת הייתה קופצת לי הרגל פעם אחת (כמו רפלקס) ואז הייתי מתעוררת.. זה לא קרה לי כבר שנתיים ואז זה קרה שוב.. ואז שוב לא חזר תקופה מסוימת.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה - תגובה

ד''ר אבי גדות
    21/10/2010

קפיצה של גפה סמוך מאוד להרדמות הינה תופעה נפוצה ונורמאלית בד"כ.
    לעניין כאבי הראש יש לפנות לנוירולוג לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו