מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרהמשה22/10/2010
שלום עשיתי עם בחורה מין אוראלי ורימינג,לאחר תקופה מסוימת קבלתי חום ומאז מצבי הבריאותי הולך ומדרדר,יש לי עקיצות בגוף כמו של יתושים,אבל העקיצות הם ממחזור הדם.
כמו כן לאחר תקופה מסוימת החלו כאבי ראש ופתאו בעיות ריכוז ששואלים אותי שאלה אני לא זוכר מה שאלו,ואומר אתה יכול לחזור על השאלה.
עשיתי בדיקות לעגבת,צהבת,קלמידיה,איידס,הפטטיס,הרפס 1+2כל הבדיקות יצאו שליליות למעט עליה בתפקודי כבד,כמו כן אני סובל מחולשה, בבדיקת MRI נתגלו נגעים לא ספצפים בחומר הלבן ננראה לי כל הסבל נובע מאיזה טפילים שחדרו לי לגוף,הייתי אצל רופא עור ומין שלא מצא כלום,אודה לך מאוד אם תוכל להגיד לי איזה טפילים יכלו לחדור לי לגוף,ואיזה בדיקות סרולוגיות עלי לעשות,אודה לך מאוד אם לא תפני אותי לפורום אחר אלא באמת תוכל לעזור לי,בתודה מראש משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש עזרה - תגובה
ד''ר אבי גדות24/10/2010לא נראה כי מקור התלונות אותן אתה מתאר הינו ביחסי המין שקיימת
אם החום עדיין נמשך והתופעות נמשכות יש להמשיך בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)