מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ במצחליאת24/10/2010
שלום לדקטור
אני סובל כשנתיים מלחץ במצח לאחורנה החלטי לבדוק ממה זה נובע הלכתי לנירולוג ולאף אוזן גורן הרופא של האף אוזן גרון שלל את הלחצים במצח אפילו שאמרתי לו שסבלתי מסינוסטיז ואלרגיה קשה לאבק והנירולוג שלח אותי לסיטי מאורות הפניים שם הבדיקה הייתה טובה ולא היה ממצאים חרגים ושחזרתי לרופא נירולוג אחר הוא שלך אותי לסיטי פנים מצח וגם שם היה אותו תוצאות ולפי מה שנירא להם אז הם חשבו שזה לחץ מהחיים והביאו לי כדור להרגעה בזמן לחץ ואיני מבין מה זה קשור כי בדרך כלל הסיבה שמתחיל לי הכאביים זה אחרי שאני עושה מקווה או אחרי מקלחת או מזגן שפוגע לי בראש או מאורר וכדומה
מה הדקטור מציע לעשות ואך קשור כדור בשם אלטרולט לדברים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ במצח - תגובה
ד''ר מאיר קסטנבאום24/10/2010לצורך אפיון כאב הראש יש צורך בקבלת אנמנזה מפורטת וביצוע בדיקה נוירולוגית יסודית.
CT מוח תקין שולל פתולוגיות רבות.
אלטרולט הוא כדור שנמצא בשימוש לטיפול בכאבי ראש מסוג tension type , שהם כאבי ראש שמושפעים גם ממתח שרירי, לעיתים גם עקב סטרס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)