תרדמת ודום לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרדמת ודום לב
    רות
    14/11/2010

שלום רב,

בעלי בן 36 סובל מפרפור פרוזדורים ומטופל תרופתית.

לפני 3 שבועות קיבל דום לב ועבר החייאה. מאז הוא נמצא בתרדמת.

לאחר שבועיים החל להזיז ידיים, רגליים, ראש ונראה כי נמצא תמיד באי שקט.

הוא מונשם ועליו לעבור גמילה נשימתית (כרגע מקבל 8 יחדיות -התחיל מ 12 יחידות)

בשבוע האחרון החל לפקוח עיניים כל יום, החל להסתכל מסביב ולבחון את החדר בו הוא נמצא. שמנו לב שהוא גם עוקב אחר האחיות בבית החולים.

כשמדברים איתו על הבן שלו הוא מתחיל לבכות. ביומיים האחרונים הוא אפילו חייך אלינו כמה פעמים.. בסיטי מוח שעבר יומיים אחרי הדום לב נמצאה בצקת מוחית ואחרי 4 ימים שוב בוצע סיטי ונראה כי יש שיפור מסויים. אני ימבינה שככל שהזמן עובר הסיכויים לא פועלים לטובתנו אבל בכל זאת רציתי לדעת האם השינויים שחלו בזמן האחרון מעידים על תקווה מסויימת?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרדמת ודום לב

הוספת תגובה

• תרדמת לאחר דום לב

רונית
    17/11/2010

שלום לך, רציתי רק לומר לך שמנסיון של דום לב שהגיס שלי עבר לפני שבועיים, כ- 10 ימים לאחר ניתוח מעקפים, שיש המון סיכויים מעבר לכל מה שכתוב בספרי הרפואה. לאחר שגיסי לקה בדום לב הוא הונשם והורדם באופן יזום, הוזרק לו חומר משתק שריירים כדי שהמוח ינוח, ולאחר תקופה מורטת עצבים, הלא יאומן קרה. הוא פקח עיניים, היו לו בעיות זכרון, והיום רוב הזכרון חזר לו באורח מפתיח. יש ניסים וניסים גלויים. תאמינו ותחזקו אותו, אם לא הייתי רואה בעיניים, גם אני לא הייתי מאמינה, אחרי שהרופאים לא נתנו לו סיכויים. בשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחותי עברה דום לב ונמצאת בחוסר הכרה

יגאל
    12/12/2010

רות שלום,
    אחותי עברה מקרה דומה לפני כשבוע ונמצאת כרגע במצב של חוסר הכרה.
    רציתי לדעת מה מצבו של בעלך בתקווה שב"ה
    הוא יצא מזה.

תודה
    יגאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו