מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי עיניים רקות והקרנה לשינייםממננ18/11/2010
שלום הייתי אצל נירולוג והסברתי לו שיש לי קושי רב לפקס את העיינים עם כאב גדול
בשתי העיניים ברקה הימנית והקרנה לשיינים הסברתי לו גם שסבלתי ממיגרנות בעבר
ועכשיו הם פסקו לי אך התופעות שצייינתי לעייל החלו להופיע
הבעייה היא שהוא לא התייחס ברצינות לבעייתי ושלח אותי לct מוח רק אם אני רוצה לא דרש בפה מלא
וצילום us של של הצוואר לבדוק זרימת דם לראש עקב פגיעה קלה שהייתה לי בצוואר לפני זמן לא רב
שאלותיי:
1מה הus יכול להראות והאם הצוואר יכול להיות המקור לכאביי
2האם מתח וכעסים יום יומיים יכולים להיות סיבה ?
3האם b12נמוך יכול להיות הסיבה (קשור במערכת העצבים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
ממננ19/11/2010מה הסיטי מח יכול להראות או לשלול לאור התופעות שציינתי
והאם הus דופלר לא מספיק בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהus עינייים
ממננ27/11/2010כמו כן האם לא נכון לאור תלונותי לעשות us של העיניים
ורק לאחר מכן סי טי ראש
דבר שהוא אפילו לא המליץ
לא ממהרת לעשות סי טי ראש
האם ניוראופטולמולוג יכול לשלוח לus עיניים לפני הפנייה לסיטי ראש
הדופלר צוואר יצא תקין
האם אפשר ללכת להתייעצות נוספת עם נירואופטלומולוג כי היחס של הנירולוג
היה לא טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי עיניים רקות והקרנה לשיניים - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/11/2010סיטי מוח רק יעזור לשלול סיבות אחרות לכאבים שלך . התופעות בהחלט יכולות להיות קשורות למתח ועצבנות בתנאי כמובן שעברת בדיקות עיניים ואאג והכל תקין .
כדאי לעשות את הבדיקות שהמליצו לך על מנת לשלול סיבות ארחות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)