שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    עדן
    24/11/2010

לפני 8 שנים מיממשתי עם האצבע מאחורי האזון ימין והרגשתי סוג של גוש וכשלחצתי עליו עם האצבע הוא זז, אומנם לא הרגשתי כאבים או סוג של לחץ כלשהו. הלכתי לרופא והוא לא הרגיש כלום. עכשיו, לפני כמה ימים, מיממשתי שוב באותו המקום ואני עדיין מרגישה את הגוש והוא עדיין זז כשאני לוחצת עליו ולפעמים כשאני עושה פעילות ספורטיבית בחוץ בגלל הרוח אני מרגישה סוג של לחץ על האוזן וכאבים שחולפים אחרי כמה דקות.
    לפני שאני הולכת לרופא שוב, האם יש לי ממה לחשוש? האם זה גידול? ואם זה אכן גידול הוא יכול להיות בגוף כל כך הרבה שנים ולהתפתח בעתיד או שזה סוג של ציסטה?? אני נורא מפחדת ואני אשמח לשמוע דעה נוספת לפני שאני פונה לרופא ומבצעת בדיקות
    אני גם צריכה לציין שמגיל מאוד קטן אני סובלת ממיגרנות במיוחד בהשפעת מזג אוויר והייתי אצל נוירולוג שעשה לי בדיקה נוירולוגית והכל היה תקין
    אשמח לשמוע דעה לגבי הבעיה שהגדרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    28/11/2010

את צריכה להבדק עי כירורג קרוב לודאי מדובר בגוש שומני ללא משמעות חולנית אך יש לעקוב אחריו אצל רופא קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו