שאלה בקשר לבעיית קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לבעיית קשב וריכוז
    עידן
    03/12/2010

אני אתחיל ואומר שאני לא יודע אם אכן מדובר בהפרעת קשב או במשהו אחר..
    אבל הבעיה הזו שמלווה אותי כל חיי(26 שנים), או לפחות מאז שאני זוכר..
    התחושה שלי היא שאני תמיד רדום, אני לא מרגיש חי.. אני מרגיש כאילו אני עובר את החיים בסוג של חלום בהקיץ..
    בעבר טופלתי בריטלין למשך זמן מה וזה עזר לי עם הלימודים, או יותר נכון הפך את הלימודים לקלים.. כיום אני לומד באוניברסיטה ומצליח למרות שאיני לוקח ריטלין..
    אבל בכל מה שקשור לתחושה הזאת ולחוסר החיות הזאת שאני חש הריטלין לא ממש שינה הרבה..

ניסיתי במשך זמן מה לחפש איזה שהיא תופעה שתסביר את מה שאני חש.. אולי אנמיה, אולי דיכאון... אבל בסופו של דבר אני לא חושב שזהו אף אחד מאלה...

עוד משהו מוזר ששמתי לב אליו, הוא שבזמן שאני שותה כמות נכבדת של אלכוהול אני כן מרגיש חי ומחובר לעצמי למרות השיכרות..
    עוד מקרה שאני מרגיש חי ומחובר לעצמי זה בזמן שיש לי חום, מוזר לא?..

בעבר חשבתי שאולי זה קשור לעובדה שאלכוהול מרחיב את כלי הדם ומדלל את הדם במוח... (אין לי מושג בנוירולוגיה, זה סתם רעיון סתמי)

זהו... אני מרגיש שאולי כדי שאני אוותר ולא אנסה יותר לשפר את אייכות חיי ואחיה עם העובדה שאני לא מרגיש מחובר לעצמי, חי ומרוכז...

אבל לפני זה, אם זה אומר לך משהו כניורולוג הייתי מאוד מאוד שמח לשמוע על זה..
    בתודה עידן :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשרויות

אסי
    03/12/2010

אני לא רופא, אבל נשמע שאתה לוקה ב-דיסתימיה. גש להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לבעיית קשב וריכוז - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    12/12/2010

לגבי ריטלין עליך לעבור אבחון להפרעת קשב וריכוז .
    לגבי התחשות האחרות שלך לדעתי מדובר בבעיה נפשית ועליך לפנות לשיחות לפסיכולוג לברור הענין לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו