מיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה
    זוהר
    04/12/2007

שלום, אני בחורה בת 35 סובלת ממיגרנות מגיל 18 המיגרנה מופיעה אצלי כל חודש לפני מחזור וביוץ, לציין שאני לא נוטלת גלולות ולא מעשנת. עד היום טופלתי בכדורי ריזלט אבל זה לא עזר לי, מאחר והמיגרנות שלי משביתות אותי ליומיים, והן מלוות בבחילות, הקאות, חולשה, צמרמורות וכמובן כאבי ראש חזקים שמתחילים בצד אחד ומתפשטים לכל הראש. בדרך כלל כאבי הראש מתחילים בצד שמאל.
    להוסיף שבתקופת שני ההיריונות שלי לא סבלתי כלל ממיגרנות ולאחר לידות המיגרנות הופיעו שוב.
    ברצוני לדעת אם יש טיפול אפקטיבי בנושא המיגרנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה

הוספת תגובה

• מיגרנה

ד''ר איתן אוריאל
    04/12/2007

ראשית אני שמח לשמוע שאינך מעשנת או נוטלת גלולות שכן השילוב של אלו עם מיגרנה עלול לגרום למצב של קרישיות יתר בדם ולאירועים טרומבוטים. קיימים טיפולים רבים נוספים למיגרנה הן ממשפחת הטריפטנים והן מקבוצות האחרות. כדי להתאים לך טיפול מיטבי אני ממליץ לפנות למרפאת כאבי ראש ופנים בניהולו של ד"ר מוסק במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו