כאבים ללא רקע!!! מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ללא רקע!!! מיואשת
    sima
    18/12/2010

שלום,

אני בת 24, כבר שנה וחצי סולת כאב בירך שמאל ובגב תחתון.
    אני סטודנטית עובדת במעבדות.
    עשיתי סריקה של המון בדיקות, צילומים וטיפולים:
    עשיתי בירור ריאמטולוגי (מקיף בדיקות דם, וצילום MRI), אורטופידי (מקיף, CT, מיפוי עצמות, MRI), ניורולוגי (בדיקה נוירולוגית בסיסית ללא בדיקות מקיפות), אפילו בדיקת קולונסקופיה לשלילת מחלת באוול.
    נשיתי תרופות נוגדי כאב, ותרופות אנטי-אינפלמטוריות כמו איתופן ואורקוקסיה (נראה לי). עשיתי טיפולי פיזוטרפיה והידרוטרפיה.

כל הרופאים מתפלאים שבגילי יש לי כאב נוראי כזה, ללא כל רקע טראומטי.
    עד היום לא נמצא כלום!!!!... אני לא בן אדם שמחפש צרות או צומת לב, אני סובלת מהכאב לבד ולא מתלוננת, אך הכאב משפיע על חיי, החיים שלי ממש השתנו לרעה בגלל הכאב.

שאלתי היא, האם יש צורך בהמשך טיפול נוירולוגי?
    אילו כיוונים אחרים אפשר לחשוב עליהם? כל מה שיעלה לכם בראש יכול לעזור לי, אני ממש מיואשת.

תודה מראש,
    סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ללא רקע!!! מיואשת

הוספת תגובה

• כאבים ללא רקע!!! מיואשת - תגובה

אייל קליין
    20/12/2010

לסיהמ המיואשת
    ליבי איתך. כאשר הרופאים מתקשים להגיע לאבחנה ברורה יש לכך צד טוב וצד פחות פחות טוב. מצד אחד רוב הסיכויים שאין משהו חמור ומצד שני זה מקשה על הטיפול. כתבת שביצעת מספר רב של בדיקות אבחנתיות אך לא ציינת ממצאים כלשהם ולכן אני מניח כי הכל היה תקין. לכאבים כרוניים ישנה השפעה רבה מאוד על מערכת העצבית דבר הגורם לכך שהכאבים נמשכים גם לאחר שהגורם נעלם (למשל, פריצת דיסק ישנה). הטיפול בכאב ובייחוד כאב כרוני הינו טיפול מולטי-דיסיפלינרי. ניתן למרפאת כאב להמשך בירור וניסיון לטיפול תרופתי נוסף ובמקביל לחזור שוב לטיפול פיזיותרפיה בכדי לנסות למצוא מזור לבעייתך.
    מקווה שזה עוזר, אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו