מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PK-MERZמאי10/01/2011
שלום,
רציתי לדעת אם יש קשר לזה שאני מקבלת כדורים של PK-MERZ כבר 10 חודשים לזה שאני נהיית חולה ומקוררת מאוד מאוד מהר.השאלה היא בעצם אם הכדורים האלו מחלישים את מערכת החיסון בצורה שאני מתקררת ממש ממש מהר,לעיתים זה מלווה בחום ולא רק צינון וכאבי ראש נוראיים.כי אם זה כן אז אני אפנה למחלקה 5 כבר עכשיו ולא אחכה לביקורת השנתית שלי שתיהיה באיזור אפריל-מרץ. גם כל הסובבים אותי אומרים כי בשבועות האחרונים אני מתעצבנת מהר מאוד ושזה גם קשור לכדורים.אני דיי בספק לגבי זה. ההורים שלי טוענים שהגיע הזמן להפסיק עם הכדורים כי הם כבר הגיעו למקסימום שהם יכולים לעזור לי.הם בתחום הרפואה-אחים מוסמכים-אבל אני מעדיפה חוות דעת נוירולוגית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
מאי10/01/2011שכחתי לציין גם שאני אחרי שבר דחוס בגולגולת וחוסר הכרה של 23 יום...
לא מפתיע במיוחד שאני שוכחת לציין דברים.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPK-MERZ - תגובה
ד''ר יולי טרגר12/01/2011שלום רב,
השפעת ה-PK-MERZ ישירות על מערכת חיסונית אינה מוכרת.
מצד שני כמעט כל כדור (גם PK-MERZ) יכול לגרום לחולשה כללית ולהשפיע בצורה בלתי ישירה על המערכת החיסונית.
זה שאת מתעצבנת מהר כן יכול להיות קשור לטיפול ב- PK-MERZ.
אני ממליץ לא להפסיק את הטיפול לבד. כדאי להקדים תור למרפאת מעקב של מחלקה 5 ולהתייעץ עם רופאים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)