PK-MERZ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PK-MERZ
    מאי
    10/01/2011

שלום,
    רציתי לדעת אם יש קשר לזה שאני מקבלת כדורים של PK-MERZ כבר 10 חודשים לזה שאני נהיית חולה ומקוררת מאוד מאוד מהר.השאלה היא בעצם אם הכדורים האלו מחלישים את מערכת החיסון בצורה שאני מתקררת ממש ממש מהר,לעיתים זה מלווה בחום ולא רק צינון וכאבי ראש נוראיים.כי אם זה כן אז אני אפנה למחלקה 5 כבר עכשיו ולא אחכה לביקורת השנתית שלי שתיהיה באיזור אפריל-מרץ. גם כל הסובבים אותי אומרים כי בשבועות האחרונים אני מתעצבנת מהר מאוד ושזה גם קשור לכדורים.אני דיי בספק לגבי זה. ההורים שלי טוענים שהגיע הזמן להפסיק עם הכדורים כי הם כבר הגיעו למקסימום שהם יכולים לעזור לי.הם בתחום הרפואה-אחים מוסמכים-אבל אני מעדיפה חוות דעת נוירולוגית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PK-MERZ

הוספת תגובה

• הוספה

מאי
    10/01/2011

שכחתי לציין גם שאני אחרי שבר דחוס בגולגולת וחוסר הכרה של 23 יום...
    לא מפתיע במיוחד שאני שוכחת לציין דברים.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PK-MERZ - תגובה

ד''ר יולי טרגר
    12/01/2011

שלום רב,
    השפעת ה-PK-MERZ ישירות על מערכת חיסונית אינה מוכרת.
    מצד שני כמעט כל כדור (גם PK-MERZ) יכול לגרום לחולשה כללית ולהשפיע בצורה בלתי ישירה על המערכת החיסונית.
    זה שאת מתעצבנת מהר כן יכול להיות קשור לטיפול ב- PK-MERZ.
    אני ממליץ לא להפסיק את הטיפול לבד. כדאי להקדים תור למרפאת מעקב של מחלקה 5 ולהתייעץ עם רופאים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו