קצת מפוחדת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מפוחדת...
    ל
    21/01/2011

שלום,
    אני בת 34 חצי שנה אחרי לידה, בשבועיים האחרונים אני מרגישה מן תחושה שמתחילה בזרוע שמאל מלמעה, מן חולשה שמתחילה למעלה ויורדת לכף היד ומלווה בתחושה של נימול בכף היד ובאצבעות, לא תמיד באותן אצבעות ולא תמיד בכל האצבעות, זה יכול להיות אגודל בלבד וזה יכול להיות זרת וקמיצה, התחושה נעלמת רק אחרי שאני מזיזה את היד ולפעמים התחושה לא עוברת וממשיכה כמה דקות, אני מזיזה את האצבעות ומרגישה אותן גם בזמן התחושה
    כמובן שאני בלחץ ולפעמים כאני מתחילה להרגיש את זה יש לי דפיקות מהירות ומן תחושה של קצת סחרחורת
    הייתי אצל הרופא ששלח אותי לבדיקת EMG, אני מאוד חוששת ומקווה שזה לא משהו מעבר.... חייבת לציין שיש אצלנו במשפחה סיפור של בעיות לב, בנוסף אבא שלי הוא מושתל לב אחרי בעיות רבות בליבו...
    האם לדרוש בדיקות נוספות מעבר ל-EMG או שאין סיבה לחשוש...
    בבקשה עזרו לי אני לא ישנה בלילות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מפוחדת...

הוספת תגובה

• קצת מפוחדת... - תגובה

אייל קליין
    22/01/2011

ייתכן מאוד שהבעיה נובעת מהעומס הכרוך בהריון והטיפול ברך הנולד. אני מציע לבקש הפניה לפיזיותרפיה שם יוכלו לאבחן את הבעיה ולטפל וכמו כן להדריך אותך כיצד לשפר את הארגונומיה שלך בטיפול בילד ובחיי היומיום בכלל ובכך להוריד את העומס ממערכת השלד-שריר שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו