מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב עצביאסתי16/02/2011
שלום
לפני 3 שנים עקרתי שן שישבה על העצב שן בינה עקירה כירוגית
ישר אחרי התחיל לשרוף לי בכיון האוזן 4 פעמים בחודש למשך 24 שעות כאב נוראי כמו ששורפים עם גפרור עוה ויורד
לאחר שנה הבנתי שזה מתקשר לשינוי הורמונלי בגוף ביוץ ומחזור
אח"כ שתיתי רסיטל מס' שנים הכאב עבר
כרגע אני בחודש שישי ללא רסיטל 4 חודשיים והצריבה חזרה
אולי אתה יודע מה התופעה הזו ?
ויכול להפנות אותי לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עצבי - תגובה
ד''ר יולי טרגר17/02/2011אסתי שלום,
כן, זה יכול להיות כאב עצבי.
יש היום תרופות יעילות לטיפול בכאב ממקור עצבי כמו ליריקה או סימבלטה.
כדאי לפנות למרפאת כאב ולהתייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אסתי17/02/2011זה נכון שהרסיטל הרגיע את הכאב כל הרגיעה שהיתה לי 3 שנים
פשוט עכשיו לא נוטלת כיוון שאני בהריון אבל מתכוונת ישר אחרי הלידה
אכן הרסיטל מעכב כאב עצבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף
אסתי17/02/2011לפני 3 שבועות עברתי תאונת דרכים חזיתית עם פתיחת כרית אויר בבטן ובצוואר
אני והעובר ניצלנו בנס
האם זה יכול להעיר את הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)