מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהדניאלה16/02/2011
שלום
אני בת 45 לאחר מקרה שדמה לאירוע מוחי סובלת מסוכרת ול.ד.ג והימפרזיס רגל ימין
עשיתי בדיקת מרי ששם נרשם חשש למחלת כלי דם ,עשיתי בדיקת קרשיות ודופלר צוואר שיצאו תקינים ,בנוסף MEG לחולשה ברגל ימין שהראתה שרירים חלשים ( הבדיקה העיצבית תקינה ) הגעתי לניורולוג שאמר אין מה לעשות אין במה לטפל תמשיכי עם הפיזיוטרפיה וזה ממתח ועצבים , ושלל את האופציה למרי צוואר בגלל שיש לי נימלול בפנים או היה לי ...אני כבר לא זוכרת, ואני שואלת האם זאת תשובה, האם זה טיפול ?
מדוע לא נערכים לי בדיקות נוספות ,מדוע הוא לא מנסה לגלות מה קורה לי, גם שסיפרתי לו על המשך נימלולים ועיקצוצים סחרחורת וטשטוש ראיה הוא לא כתב במחשב ולא התיחס למה שאני אומרת, נכון שאני מטופלת כרגע אצל פסיכאטר ( הוא שלח אותי אליו) שאבחן "דכאון" ואני שואלת זה לא טבעי להיות בדכאון בגלל כל מה שקורה לי ....
מה עושים .... איך ממשיכים לדעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר יולי טרגר17/02/2011דניאלה שלום,
המקרה שלך לא ברור לי, אין לי מספיק נתונים.
אני ממליץ לך להגיע לבדיקה במסגרת שיקומית. אם עברת טיפול שיקומי לאחר האירוע, כדאי לפנות למרפאת מעקב במקום הזה, אם לא עברת שיקום את יכולה לפנות למרפאה באחד ממרכזי שיקום שמתמחים בפגיעות ראש - לוינשטיין, למשל, או תל השומר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)